Dof disinda hangi bossun cok acikli bir gecmisi vardi ki?Yeni tayfa üyesi BM Şaka bir yana çoğu bossun acıklı bir geçmişi oluyor.
Dof disinda hangi bossun cok acikli bir gecmisi vardi ki?Yeni tayfa üyesi BM Şaka bir yana çoğu bossun acıklı bir geçmişi oluyor.
Büyük ihtimalle vardır diyeyim öyleyse. Arlong'un vardı galiba. CC'nin vardır büyük ihtimalle. Teach'in de olur çocukluk resminden dolayı. Moriah'ın da vardır. Malum tayfası katledilmiş kendi tek sağ kalmış.Dof disinda hangi bossun cok acikli bir gecmisi vardi ki?
Büyük ihtimalle vardır diyeyim öyleyse. Arlong'un vardı galiba. CC'nin vardır büyük ihtimalle. Teach'in de olur çocukluk resminden dolayı. Moriah'ın da vardır. Malum tayfası katledilmiş kendi tek sağ kalmış.Dof disinda hangi bossun cok acikli bir gecmisi vardi ki?
Adamlar korsan tabi hayatlari mukemmel degildir ama acikli gecmisi olanlar genelde tayfaya geliyor. O yuzden, BM4NAKAMABüyük ihtimalle vardır diyeyim öyleyse. Arlong'un vardı galiba. CC'nin vardır büyük ihtimalle. Teach'in de olur çocukluk resminden dolayı. Moriah'ın da vardır. Malum tayfası katledilmiş kendi tek sağ kalmış.
Cino meyvesi olsa negzel olurdu hakikaten, pek severdim.Artık arc ın en önemlş yıldızı Cino
Ya Luffy'nin tarafında olacaklar ya da yok olacaklar. Olmazlarsa keyifleri bilir.Ne olacaksa olsun ama müttefik, eş, dost sayısı artmasın Dünyada dövüşecek adam kalmayacak
Peki.Bunu güce niye yoruyorsun? İplemedigi ortada. Adam hala daha onu göstermeye çalışıyormuş işte.
Bm tayfada yoğa.....bigmom tayfaya gelirse seri sonu güç sıralaması söyle olur:
Luffy> Zoro>bigmom>jinbei-sanji> brook> franky > robin > chopper > nami???
ismini unuttum buyuk burunlunun onu biyere koyamadım herhalde ölür gider oda.
zoroda ya bigmomdan güçlü yada aynı olur.
--------------------
bigmomun tayfaya gelmesi lazım dünya hükümeti,denizciler ,başka ülkeler ile savaşacaz daha devrim şart bu OP a