Aman Akainu bey dengemiz bozulmasın.Filo amiralinden cevap: "Öyleyse Bigmom da dahil tüm adaya teq atmaya geliyorum xd"
-Gorosei
Aman Akainu bey dengemiz bozulmasın.Filo amiralinden cevap: "Öyleyse Bigmom da dahil tüm adaya teq atmaya geliyorum xd"
Ardından Akainu kalp krizi geçirir.Aman Akainu bey dengemiz bozulmasın.
-Gorosei
Köpek gibiBilinenin aksine Big Mom çok sık çocuk doğurmamıştır, bir kerede birden fazla çocuk doğurmuştur.
http://onepiece.wikia.com/wiki/BastilleBastille'in dev olduğuna dair elde kesin veri yok, Oda hiç bir zaman kesin olarak belirtmedi.
Adamlar cin çarpmışa döndü olur o kadar.Yalandan da olsa şu Vinsmokeler bir iki bacak yada kol sallasın be
Bunu güce niye yoruyorsun? İplemedigi ortada. Adam hala daha onu göstermeye çalışıyormuş işte.Asıl siz ne diyeceğinizi şaşırmışsınız. Ne demek Luffy iplemedi Kata'yı? Adam Luffy'i yakalamaya çalışıyor, mermilerden sıyrılıyor. Pedrosu geliyor Jinbei'si geliyor kolayca aradan çıkarıyor. Çıkardığı gibi yakalıyor Luffy'i. Luffy yakalanıyor direk. Ama ne var ki Luffy'nin gomu gomu no'su var! Luffy o haliyle Mom'ı yumruklamıyor, bir saldırı da bulunmuyor. Olay sadece dandik bir resim göstermek. Ben kalkıp Kata'yı övmüyorum, benim için bu hareketler onun pozisyonunda ki biri için normal. Ama kalkıp Luffy iplemedi diyorsan sen, kusura bakma sen ne diyeceğini şaşırmışsın bence.
Katakuriye rağmen o resmi göstermesi başaridir. Biri kilitliyorsa diğeri şekil değiştiriyor. Sen bir savaş meydanında düşman bölgesinin ortasindasin bombayı mi patlarısın yoksa tek tek rakiplerine kurşun mu sikarsin. Yonkou kalesi ve yonkounun zaafina siginmislar. Savaş stratejisi, Karasakal ı çok eleştirdim ama Luffy de benzerini yaptı sayilir.Bunu güce niye yoruyorsun? İplemedigi ortada. Adam hala daha onu göstermeye çalışıyormuş işte.
Artık arc ın en önemlş yıldızı CinoAdamlar cin çarpmışa döndü olur o kadar.