Raiden ve Smokerın kankasıymış. :/01 TC diyorsun yani. @amaneden TC Alaaddin iyiymiş. Döktürüyorsun. Hangi balık türü olduğunu çözmüşsün adamın.
Raiden ve Smokerın kankasıymış. :/01 TC diyorsun yani. @amaneden TC Alaaddin iyiymiş. Döktürüyorsun. Hangi balık türü olduğunu çözmüşsün adamın.
Bi göster hele nerede yapıldığı söyleniyor.Yok ona da yapılmış. Benim deneyim de başarılı oldu ama ben onlar gibi değilim diyordu.
Bu kadar masraflı değildin sen. Al bakalım. Sol alt, 841.Bi göster hele nerede yapıldığı söyleniyor.
Beni de modifiye ettiler diyordu Sanji'ye. Babamın emrinden çıkamam vs.Bi göster hele nerede yapıldığı söyleniyor.
Yakıştırdım niyeyse.Raiden ve Smokerın kankasıymış. :/
Alburnoides recepi değil miymiş?Dur bilgi verecektim daha.
1TC, ITACHİ'yi temsil ediyor. O da itachiuo'nun kısaltması. Onun karşılığı da goatsbeard brotula anlamına geliyor. Aha bu.
Alaaddin'in sakalı da zaten keçi sakalı.
Modifikasyon başka şey.. eee re re rö.Bu kadar masraflı değildin sen. Al bakalım. Sol alt, 841.
Yok değil.Alburnoides recepi değil miymiş?
Şimdi iki saat dil bilgisi edebiyat falan çıtlatmayalım toplum içinde, kardeşlerine ne yapıldıysa ona da yapılmış işte. ''as well...''Modifikasyon başka şey.. eee re re rö.
Yok değil.
O yüzden motor yandı zaten. Hadi görüşürük.Şimdi iki saat dil bilgisi edebiyat falan çıtlatmayalım toplum içinde, kardeşlerine ne yapıldıysa ona da yapılmış işte. ''as well...''
Neyse haydi ben gidiyorum.Not: ''eee re re rö'' güzelmiş, sevdim.
Bobbinde öldü herhalde düğünde de yok.Beni de modifiye ettiler diyordu Sanji'ye. Babamın emrinden çıkamam vs.