Bu bölümde direk düğmeye basıldı artık olaylar hızlanacak bol aksiyon göreceğiz.
- Pasta çok güzel ve kocamandı öyle ki, anladığım kadarı ile Sanji ve Pudding Pastanın üzerinde evleniyor gibiydi.
- Katakuri geleceği görebiliyor ama denklemi değiştirdiğinde ne olacağını kestiremiyor gibi.. Yani Müdahale etmezsem bu olacak %100 ama belki ben harekete geçersem bazı şeyler değişir ihtimaline dayalı hareket ediyor.. Bu da kumar gibi ama hiç bir şey yapmamaktan iyidir.
- Sanji'nin saldırıdan kaçması aşırı şaşırılacak bir şey değil. Bu güçlerin eşit olduğu anlamına gelmez gerçek güç kıyası için VS'yi görmek gerekir. Ama yine de güzel hareketti.
- Pudding'in 3. gözüne Sanji'nin güzel demesi ve bunu hayatında ilk kez duymasının verdiği mutluluk ve duygu boşalması klasik sanji'nin kadınların üstünde ki aşırı iyimser davranışları sonucu bıraktığı ve artık bizi şaşırmayan bir tepkiye dönüştü. Bir ara acaba Sanji gerçekten evlense sapıklığı bırakıp tek eşli bir adam olurmu diye kendi kendime düşündüm ama bizim sapık evli de olsa alayına gider gibi geliyor
- BM pastayı görünce salyaları akıyordu, Luffy pastadan çıkmasa o pastaya saldıracak gibiydi.. Çok çok büyük hayal kırıklığına uğradı.. Hem düğün, hemde pasta yalan oldu BM bu durumda kızgınlığının en en uç noktasında olmalı. Yani saldırıya geçecekse direk en pis hali ile karşılaşacağız..
- Luffy'nin pastanın içinden çıkma ihtimali hep konuşuluyordu öyle oldu ama anca son spoiler da acaba dediğimiz yöntemle Brulle'nin özelliği sayesinde klonlanmış olarak çıkması aşırı şaşkınlık uyandırması yanında güzelde avantaj ve zaman kazandıracaktır bizimkilere.
BM ölmezse.. (..ki ihtimal vermiyorum.) veya Hafızası Pudding tarafından silinmezse.. Luffy nin peşini raftel'e kadar bırakmaz.
Aklımda kabaca kalanlar bunlar..
Bölüm genel olarak Harikaydı.