Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra Sanji Bey diyeceksiniz. :)

Gözümde büyüttüğüm birçok şey çok basit gelmeye başladı. Önceleri Yonkou denince One Piece alemi titrerdi ama şimdi bildiğiniz ayağa düşmüş gibi hissettim.

Ayrıca Katakuri geleceği mi görüyor sadece? Benim bildiğim K.haki, diğer kişilerin yeteneğini ve güç seviyesi de algılanır. Sanjinin o şekilde hareket edeceğini düşünememesi veya tespit edememesi ilginç ve amelece.

Ben hemen hemen bütün klonlarda bir hayvan kişiliği sezdim.
Ortadaki orjinali zaten.
1: Maymun
2: ?
3: Köpek balığı
4: Kurt veya benzeri bir alfa yırtıcı
5: Goril
2 yırtıcı bir kedi gibi.

İki bacağın arasındaki tavşan.
Dizin altındaki kuş.
Sağdaki küçük timsah.

Bir sürü hayvan var ya. :D

Şu şurda üstün olacak bilmemne onları geçelim. Konumuzla alakası yok.
Katakuri'nin k.hakide iyi olması birşey değiştirmez. Bu durum onun saldırılardan sıyrılmasını kolaylaştır. Sanji'nin kaçacağı yeri bilmiyor mu denebilir ama Katakuri orada Papaz'ın ıskalayacağını farkedince hemen bezelye atıyor yani kendi saldırısının isabet edip etmediğin emin olmadan saldırıyor. Ama sonra bundan da kaçtı diyor.

Sinsice bir saldırı diyebilirsin de Sanji orada birinin saldırıcağını k.hakisi açık birşekilde bekliyor sinsice bir saldırı yok ortada.
Bunun yanında Katakuri'nin ana yeteneği bezelye atmak değildir ama Mihawk ve Kuma'nın ana yetenekleri kılıç ve pati.

Abartılacak birşey yok. Sanji gene bildiğimiz Sanji.

.
Bariz sinsice bir saldırı, çünkü Sanji kimin saldırıcağını bilmiyor, orada 20-30 tane muhtemel düşman ve gelebilecek tehdit var. Buna rağmen Sanji hem pederin saldırısını ardından da Katakuri'nin saldırısından sıyrılıyor. Katakuri karşısına direk çıkıp saldırsa, Sanji bundan sıyrılsa düz bir saldırıdan sıyrılmış olur. Ama bu farklı. Hody, Luffy'nin karşısına çıkıp su mermisi attı mesela bu düz bir saldırıdır. Sanji oradaki herkesin kendisini öldürmek istediğin biliyor, ama ilk kimin saldırıcağını bilmiyor, pederi sezdiğini Katakuri seziyor, bundan kaçacak bende saldırayım diyor, sonra Sanji onu da sezip ondanda sıyrılıyor. Nereden bakarsan bak son derece üst düzey bir Gözlem Haki'si, belki sadece bu bölümlük oldu ancak mangaka Sanji'nin hangi yeteneğini geliştireceğini gösterdi, Katakuri'yi yenemese bile ileride o seviyede bir Haki'ye sahip olur.

Bildiğimiz Sanji'lik bir olay yok, Sanji her zaman güçlü rakiplerle karşılaştı. Bu sebepten güçsüzmüş gibi gözüktü. Mesela Sanji Vergo ile karşılaşıyor, Doffy'nin en güçlü ve Haki seviyesi en yüksek adamı. Smoker'ı haşat etmiş adam. Bununla kafa kafaya gidiyor. Ardından Doflamingo'nun kendisi ile yüzleşiyor, Doffy özellikle saldırısı güçlü diyor, ama Doflamingo'ya denk olmadığından parazite takılıyor ve yeniliyor. Zoro'yu taşların arkasına saklanıp duran Pica yerine Vergo'nun karşısına koysa, sonrada Doflamingo'nun karşısına koysa, Zoro'da aynı durumlara düşerdi, ama mangakanın Sanji üzerinden karakterleri yüceltmek istemesi ötürü böyle oluyor.

Bariz sinsice bir saldırı, çünkü Sanji kimin saldırıcağını bilmiyor, orada 20-30 tane muhtemel düşman ve gelebilecek tehdit var. Buna rağmen Sanji hem pederin saldırısını ardından da Katakuri'nin saldırısından sıyrılıyor. Katakuri karşısına direk çıkıp saldırsa, Sanji bundan sıyrılsa düz bir saldırıdan sıyrılmış olur. Ama bu farklı. Hody, Luffy'nin karşısına çıkıp su mermisi attı mesela bu düz bir saldırıdır. Sanji oradaki herkesin kendisini öldürmek istediğin biliyor, ama ilk kimin saldırıcağını bilmiyor, pederi sezdiğini Katakuri seziyor, bundan kaçacak bende saldırayım diyor, sonra Sanji onu da sezip ondanda sıyrılıyor. Nereden bakarsan bak son derece üst düzey bir Gözlem Haki'si, belki sadece bu bölümlük oldu ancak mangaka Sanji'nin hangi yeteneğini geliştireceğini gösterdi, Katakuri'yi yenemese bile ileride o seviyede bir Haki'ye sahip olur.
Nereden geldiği bilinmediğinden buna sinsice saldırı diyebilirsin. Ama birinin gizlenip arkadan vurma gibi bir durumu tam olarak yok.
Çünkü k.haki açıksa birinde açıksa derken nasıl koka kullanması kişiye bağlı ise k.hakide öyle diye düşünüyorum. Sanji k.hakisi açık birşekilde birinin ona saldırmasını bekliyor.
K.haki olaya girince saldıranı görüp görmemesi pek önemli değil bana kalırsa. Çünkü normal kendi gözüüyle görüyormuş gibi görüyor kimin saldırdığını vs.
O yüzden Sanji'nin k.hakisi kötü değil dediğin gibi hatta ileride Katakuri kadar k.hakiye sahip olabilir ama şuan müthiş güçlenmiş diyecek birşey görmedim.
Manga gelmeden önce Sanji sıyrılır mı denseydi sıyrılır herhalde derdim. Hem hikaye gereği hem de k.hakisini belli bir seviyeye getirmesine rağmen kaçamamasını yadırgardım.

Katakuri "i have no way to stop this" derken Mom'un çıldırmasından bahsediyor olabilir.
Dedigin olabilir, umarim da oyle olur.

Sanji iyi siyrilmis, ama bir zahmet de siyrilsin la. Yok birde jelibona teke gidecek. :D Katakuri'yse her gecen saniye karizma kasiyor. Adami cok saglam cizmis oda. :a:

Luffy her zamanki gibi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık