Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana Akainu darbe vurmadı demedim, ben sana WB sadece Akainu'nun darbeleri ile ölmedi dedim. Aç bak, WB Akainu ile dövüşmeden önce demiş ki ben burada öleceğim siz kaçın. Sen ise sürekli kafasını yaktı falan diyorsun şimdi de daha ileri götürüp kafasını kopardı diyorsun, Akainu'nun vurduğu noktaya WB daha önceden bazuka yemiş birisi, vücudunun direnci git gide düşmüş. WB'nin öldüğü sayfaya bak, orada kaç mermi, kaç kılıç yarası almış görebilirsin.

Sen ise sadece ama sadece Akainu sayesinde öldü diyorsun. Bu kadar etki edebilse, WB oracıkta ölürdü, Akainu yerin dibine girmezdi.

Teach'in yaptığı Akainu'nun aksine yerin dibine girmeden karşı koymak, tayfası ile beraber ateş açıp öldürmek. Teach öyle ya da böyle WB'nin karşısında kaldı ve ölüşüne tanık oldu. Akainu o esnada yerin dibindeydi.

Teach'e farklı mı vurdu ? Teach, Thatch'i öldürmüş ve Ace'in ölümünde başrol oynamış.

Akainu Yonko alır deniyor, buna cevap verildi farkında değilsin sanırım. Akainu'nun öldü ölecek WB'yi öldüremediği, ve Marco'yu yaptığı dövüşte limitine zorlayıp üstünlük kuramadığı, Aokiji ile çıkmaz bir dövüşe girip ağır yaralandığından bahsediyorum. Yonko'lar bunun üstünde olmalı. Big Mom'ın gücünü bunun üzerinde bekliyorum. Uykusunda bile Jinbe zar zor kaçabiliyor bu kadından.
Aynısını Akainu içinde diyebilirsin. Akainu da bir sürü kişiye karşı savaştı. Savaşta sadece WB'ye karşı mı savaştı? WB'den sonra hala daha savaşmaya devam eden Akainu değil miydi?

Yahu bence fazla zorluyorsun. Algı yaratmaya çalışıyorsun. Ama her şey ortada. Ayrıca vücut direnci düştü Akainu anca zarar verdi diyorsun ama gelip bütün olanlardan sonra sıktığı mermilerle WB'yi Teach öldürdü diyorsun. Adamda vücut direnci mi kaldı da Teach mermi ile öldürüyor?

Kafasının yarısı gitmek iç organları erimek. Evet bunlar büyütülecek şeyler değiller. Ve bunlar bir kişinin ölmesini sağlayabilecek şeyler değiller.:S

WB'yi o hale sokup öldürmüş adam olan Akainu bir de üstüne WB'den öyle bir saldırı yiyor. Sonra çıkıp geliyor. Bu adam övülmüyor. Ama Teach karşısında o ölü adam karşısında durabildi diye övülüyor. Gerçekten çok acımasızsın. Aç Manga'dan da bir bak.

WB'nin Akainu'ya vurduğu saldırı sonrası Denizci Binası ikiye yarılıyor. Ortada büyük bir boşluk oluşuyor. Adam sınır çekiyor o saldırıyla. Bir de Teach'in yediği saldırıya bak.:S

Teach Thatch'i arkasından bıçaklayarak öldürdü. Evet Ace'i de öldürebilirdi. Bunlara bir şey demiyorum zaten.

Ayrıca Akainu Marco ile dövüşmedi. Akainu WB gibi bir adamı öldürüp o esnada WB'nin bir çok adamına karşı savaştı. Ace'i öldürdü. WB'nin tümenlerine karşı savaştı. Bütün tümenler bu adamı durduramıyordu. Jinbei , Crocodile ve İvankov gibi adamlar bu adamı durdurmaya çalıştı ona karşı savaştılar. Marco ve Vista birlikte saldırı yaptı. Bunların hepsini Akainu bir gün içerisinde yaptı. Daha bu adamdan ne yapmasını istiyorsun? :S

Aokji ile savaşmış. Evet 10 gün savaşmışlar. Ama iki tane zıt güce sahip Logia adamın savaşıdır o. O kadar sürmesi normal. Ace (ateş) ve Jinbei(su) bu adamların dövüşü de 5 gün sürdü. Ama savaşın sonunda ufak bir ayrıntı var. Akainu Aokiji'nin yaşamasına izin veriyor.

Jinbei'nin zorlandığı felan yok kurtarırken. Sadece kadını uyandırmak istemiyor. Jinbei Big Mom'ı zaten yenemez. Aynı şekilde Akainu'yu yenemeyeceği gibi. Ama kadını uykusundan uyandıramayacakmış gibi yorum yapıyorsunuz. Çokta güzel saldırır istese? Ama sonra ne olacak? Hapı yutacak. Bu bu kadar basit. WB'nin de Ace'i uykusunda saf dışı ettiğini biliyoruz. Yani bu WB'nin Akainu karşısındaki performansına nasıl bir katkı yaptı?

Ayrıca Big Mom için Akainu'yu yener diyebilirsin. Ben buna bir şey demiyorum. Ama Akainu'dan Big Mom karşısındaki Brook gibi bahsedilince şaşırıyorum. Bu adamın WB ile olan performansı ortada. Hani nasıl küçümseniyor hala anlayabilmiş değilim.:S

Kim diyor ki WB orda tüm gücünü. Akainu kullanmış size şeyle diyim orada BM Zeus falan yaptığı saldırısı gibi bir şey. WB'ın Akainu'ya saldırması kaldı ki kendisi gerçek güçünü kullanmış olsa. WB MF diye bir yer falan kalmazdı sizde gördünüz ki yaarısını yıkıntı haline çevirmiş halada toparlanamamış halde yani tüm gücü ile. Akainu ile savaşsa. Akainudan ser kalmazdı ki bir saldırısı vardı 3 amiral birleşip durdurduğu o saldırı işlemiş olsa idi. MF daha fazla hasar alıp kimse doğru düzgün ayakta duramazdı onu durdurmaların sebebi de bu yani gelipte. WB hafife almak ayıp oluyor ki ne haki kullandı WB nede H.Hakisini gösterdi sadece meyve gücünü kullandın orada ve. B.Haki ile de doğru düzgün kulandığını sanmam yoksa kullanmış olsa amiralleri de alıp üst üste dizer öyle savaşırdı kaldı ki artık şunu da düşünen yok meyve gücünün etkisini azaltıp yükselte biliniyorsa bence en zayıf saldırısı ile dövüşüp durdu kaldı ki birde aşırı güçlü saldırıları. MF'u yıkmaya yetti siz hala, Akainu şöy le yaptı böyle yaptı diyi bence orada silahlanma hakisini dahi doğru düzgün kullanmasdı tüm saldırılardan kurtulablirdi ama işte hali vaktinde değildi anlayacağınız sadece ağır hasar verdi vermedi. Akainu orada bile tedirgin bir şekilde saldırıp duruyor. BB gelip baygın halinde savaşan. WB'a saldırdı onun elinde can verip ölddü sonuçta. WB ÖLDÜ ONU O ÖLDÜRDÜ BU ÖLDÜRDÜ DEMEK SAÇMA OLUR BOŞA TARTIŞMA YAPMAYIN

Sanji yenebilir mi Katakuri'yi, geçen hafta sert bir bakış attı o sinyali aldık. Henüz açıklanmamış genetik mutasyon olayı, belki Puding'in kaza kurşununa kurban gitmesi. Sanji'ye sağlam bir güç artışı verip Katakuri'yi rakibi yapabilir.
Ben BM Kaidoya giden yolda bir basamaktır dedim diye milletin gözü kanadı, demediklerini bırakmadılar. Sanji vs katakuri dersen gelecek yorumları hayal dahi edemiyorum. Katakuriyi çok abarttılar. Gerçi bence de şu haliyle Sanji alamaz ama Bege indirir heralde.

Ben BM Kaidoya giden yolda bir basamaktır dedim diye milletin gözü kanadı, demediklerini bırakmadılar. Sanji vs katakuri dersen gelecek yorumları hayal dahi edemiyorum. Katakuriyi çok abarttılar. Gerçi bence de şu haliyle Sanji alamaz ama Bege indirir heralde.
Ya sen bunlara bakma bunlar kalsa herşeyde mantık arayacak millet ama kime ne adamlar. WB ile. Akainu'yu bir tutuyor kaldı ki. Ace bile uykusunda çizik atamıyor doğru düzgün kaldı ki. Akainu orada bitkin olan. WB'a karşı savaş vermekte yani ağır saldırılara maruz geldi ölmesi bile mücize olan. WB şimdi. BM düşmüz diyenler illa ölecek hale getirecek hallaeride yok bizimkiler etkisiz hale getirseler yeter. BM zaten düşer ya. Donanma gelir yada. Teach gelir. BM'nin meyvesini almaya tabi ki de gelecek olan kişi. BM'u darma dağın yenik bir şekilde bulur ve sonuçta şuana kadar doğru düzgün ölüm döşeğine getirdiği görülmemiş. Lufyy'nin dövüştüğü kişiler hala nefes alıp vermekte kısa zaman içinde toparlanıp aski gücünü kullana bilmekteler ve. BM düşmez ise.Luffy ile yaprtığı dövüşten zevk aldığı için de ona saygı gösaterebilir sempati duya bir ihtimal de böyle olur ama böyle olmayacağınıda herkes biliyor bunu illa. Donanma veya. BB meyve gücünü alıp harcayabilir odaizzleyecez bakalım ilerde neler olacak hepimiz görecez. BM'nin düşmesi ne saçma nede mantıksız olacağını düşünmüyorum çünkü sen. BM DAHA ZARAR VEREMEZKEN KAİDO'YA NE YAPACAKSIN KOMUTANLARINI DÖVÜP KAÇIP KAÇIP DURACAK bunlara kalsa Zoro da yonko indiri diyenleri de var ona ne diyorsun ben pes diyorum artık.

Luffy BM'a karsi, Sanji de Katakuri'ye karsi pasalar gibi savasip kacarlar. Bence hala bire bir alamazlar ama cok yakinda o da olacak.

Bence hem BM hem de Luffy kucumseniyor ki ozellikle BM.

Neredeyse bin bolum olmus artik bunu tartismanin alemi yok, Luffy tum gucunu suana kadar kesinlikle kullanmamistir. Bunun amasi soylesi falan yok, Oda'nin tarzi bu iste. Arlong savasindan tut Lucci'ye kadar boyle gelmis boyle gider.

Akainu'ya gene Yonko aldırmalar başlanmış, Akainu gitsin Marco'yu yensin önce, kaç bölüm dövüştüler sıfır etki. Shanks'ı görünce affalladı yerinden oynamadı. Nedir bu Akainu abartmalar merak ediyorum, öldü ölecek BB ve tayfasından tek yiyen WB'nin yüzünü yaktı diye mi abartılıyor, WB'yi öldüremedi ve işi tamamlamak BB'ye kaldı. Bu adamın Yonko yenmesine imkan ihtimal yok. Kendi eşiti Aokiji gidip BB korsanlarına katılmak üzere, Aokiji bunu yapıyorsa dengi olan Akainu'nun bir Yonko yenmesi ihtimal dahilinde değil. Herkesin küçümsediği Fujitora adamı sallamıyor bile bağırıp çağırıyorlar karşılıklı.

Big Mom'ı indirmeyi düşünen kişiler ; Luffy-Jinbe-Caesar-Sanji-Capone Bege-Pedro hepsi toplanmış diyorlar ki kazanamayız ancak Big Mom açık verirse o esnada bir şeyler yapabiliriz, daha Big Mom'ın gücünü nasıl anlatsın mangaka. Luffy o kadar eğitim aldı, Big Mom'ın yancısını 11 saatte yenebilmek için Nami'nin yağmur yağdırmasına ihtiyaç duyuyor yoksa yenemeyecek. Big Mom'ın Cracker'den çok daha farklı bir kulvarda olduğunu tekrar hatırlatmak gerek.
Whitebeard tek mi yedi? :))))))))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık