Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben komutanların çok abartıldığı görüşündeyim, illaki düşman başta mangaka tarafından övülüyor ama unutmaylım ki komutanlardan birisini urouge indirmiş.

Katakuri hem pastanın içinden çıkan luffyleri hem roketleri tutacaksa ciddi bir güç dengesizliği var demektir. Bu da demektir ki Kaidoyu da mümkünü yok indiremezler ki diğer arc hedefte o var.

Jack denilen herif sengoku+ fujinin olduğu konvoya saldırıp iki gemilerini batırıyor. Kaido 3 nova ve tüm adamlarını tek başına hallediyor. Big MoM kaidodan önce iyi bir basamak olurdu ki Luffynin buna ihtiyacı var bence. Bir yada birkaç basamak daha lazım.
Luffyler oraya dövüşmek için gelmedi planları dikkat dağıtıp roketi atmak. Katakuri sakinliğini koruyor ve geleceği görüyor o an Big Mom'ın hayatını kurtarmaya mı çalışır, pastayı yiyen Luffy'e mi saldırır?

Kaido BM'den güçlü olabilir. Ama luffy şu anda BM yenemiyorsa nedir be kardeşim. BİG MOM bu yonko ya napıyorsunuz anlayamadımki. Yani şunu söylüyorsun. Luffy şu anda sakazuki, kizaru, aokiji bunlardan herhangi birinden daha üstte? Veya BM amirallerden zayıf mı demek istiyorsun? Kadına yeryüzündeki hiçbirşey çizik dahi atamamış henüz. Bunları yazmam bile saçma gerçi ama gerçekten takip ettiğinizden şüpheliyim.
Hedefte açık açık Kaidou olmasa bende BM yi dövecekler diyemem. Ama Kaidou ya gelmeden Basamak lazım. Bmyi dövemeyip kaçan adam kaidouyu nasıl dövecek bunu anlatabilir misiniz?
BM oluşum olarak baya zayıfladı şuanda, 2 komutanı yenildi, Jimbei ve Bege ihanet etti. Bege Pekomsu halletti. Roketler ve ya resim mevzusuyla BM zayıf düşerse yenilmemesi için bir neden yok.

Akainu'ya gene Yonko aldırmalar başlanmış, Akainu gitsin Marco'yu yensin önce, kaç bölüm dövüştüler sıfır etki. Shanks'ı görünce affalladı yerinden oynamadı. Nedir bu Akainu abartmalar merak ediyorum, öldü ölecek BB ve tayfasından tek yiyen WB'nin yüzünü yaktı diye mi abartılıyor, WB'yi öldüremedi ve işi tamamlamak BB'ye kaldı. Bu adamın Yonko yenmesine imkan ihtimal yok. Kendi eşiti Aokiji gidip BB korsanlarına katılmak üzere, Aokiji bunu yapıyorsa dengi olan Akainu'nun bir Yonko yenmesi ihtimal dahilinde değil. Herkesin küçümsediği Fujitora adamı sallamıyor bile bağırıp çağırıyorlar karşılıklı.

Big Mom'ı indirmeyi düşünen kişiler ; Luffy-Jinbe-Caesar-Sanji-Capone Bege-Pedro hepsi toplanmış diyorlar ki kazanamayız ancak Big Mom açık verirse o esnada bir şeyler yapabiliriz, daha Big Mom'ın gücünü nasıl anlatsın mangaka. Luffy o kadar eğitim aldı, Big Mom'ın yancısını 11 saatte yenebilmek için Nami'nin yağmur yağdırmasına ihtiyaç duyuyor yoksa yenemeyecek. Big Mom'ın Cracker'den çok daha farklı bir kulvarda olduğunu tekrar hatırlatmak gerek.
Çok fena çarpıtmışsın olayları. Akainu WB'yi öldüremedi diyorsun. Ama WB'yi öldüren asıl adam Akainu zaten. İç organlarını yakmış ve kafasının bir kısmını almış bu Akainu. Akainu gözleri önünde Ace'i öldürmüş WB'nin. Dünyanın en güçlü adamı olarak anılan WB'nin gözü önünde oğlunu öldürdü. WB bütün gücüyle Akainu'ya vuruyor. O Akainu bir kaç sayı sonra yeri eriterek çıkıyor. WB'nin tümenlerini karşısına alıyor. Vista ile Marco'nun saldırılarını aynı anda yiyor bu adam ve yine de durdurulamıyor.

Öldü ölecek BB ve tayfasından yek yiyen WB'nin yüzünü yaktı diye mi abartılıyor
kısmında ise mangayı pek iyi hatırlamadığını düşünüyorum. Öldü ölecek dediğin adamı o hale sokan zaten Akainu. Yani Teach'in bir şey yaptığı yok. WB'yi bıraksan yaşama ihtimali yok. Adam iradesi ile ayakta kaldı. Yoksa beden olarak öldü zaten. Teach geldi işi bitirmiş gibi konuşuluyor. Teach zaten ölmüş bir adamı öldürdü.

Alırlar o egoyu abisi.
Bunu da atarak günlük işsizlik limitimi doldurayım.

BigMomın niye küçümsendiğini anlayamadım bi türlü. Koca seride çizik bile almayan tek kişi kadın, Brooku yoyo gibi parmağında sallıyor. Bizim tayfanın yarısı yanlarında Jinbei ve Pedro varken, ayna dünyası ellerindeyken üç buçuk atıyor kadının uyuyan haline karşı. Sineğin tekine borçlular canlarını, korsan ruhunu en iyi yansıtan kişi şu ana kadar hala daha 3. sınıf korsan muamelesi görüyor. Kadın olmak zor op evreninde. :(

Çok fena çarpıtmışsın olayları. Akainu WB'yi öldüremedi diyorsun. Ama WB'yi öldüren asıl adam Akainu zaten. İç organlarını yakmış ve kafasının bir kısmını almış bu Akainu. Akainu gözleri önünde Ace'i öldürmüş WB'nin. Dünyanın en güçlü adamı olarak anılan WB'nin gözü önünde oğlunu öldürdü. WB bütün gücüyle Akainu'ya vuruyor. O Akainu bir kaç sayı sonra yeri eriterek çıkıyor. WB'nin tümenlerini karşısına alıyor. Vista ile Marco'nun saldırılarını aynı anda yiyor bu adam ve yine de durdurulamıyor.

Öldü ölecek BB ve tayfasından yek yiyen WB'nin yüzünü yaktı diye mi abartılıyor
kısmında ise mangayı pek iyi hatırlamadığını düşünüyorum. Öldü ölecek dediğin adamı o hale sokan zaten Akainu. Yani Teach'in bir şey yaptığı yok. WB'yi bıraksan yaşama ihtimali yok. Adam iradesi ile ayakta kaldı. Yoksa beden olarak öldü zaten. Teach geldi işi bitirmiş gibi konuşuluyor. Teach zaten ölmüş bir adamı öldürdü.
Bence de akainu çok güçlü zaten lafım yok hatta açığını bulduğunda yonko bile öldürebilir şu anda. Ama bana göre şu anda Akainu ile BM aynı adada olsa başa baş dövüşse BM alır gibime geliyor. Ha akainu alır da diyebilirsin ama Luffy her harükarda en şu an için ikisinden de altta. İnsanlar Luffy Bm'ı alacak diyor bu gerçekleşirse bile mantık hatası olur bence.

BigMomın niye küçümsendiğini anlayamadım bi türlü. Koca seride çizik bile almayan tek kişi kadın, Brooku yoyo gibi parmağında sallıyor.
Aynen abi ben de onu diyorum. Şu Aokijiyi mağlup ederdi dedikleri doflamingo BM karşısında diz çöküp tövbe ister. Bu kadın adadaki en yakın rakipleri olan Luffy Ve Katakuriye Gerçekten fazla gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık