Artık çok klişe olur.Hiç Big Momun bedeninin sahte olduğunu düşünen biri yok mu? Ben cracker gibi çıkarsa hiç şaşırmam hemde suikast de böyle yalan olur.
Artık çok klişe olur.Hiç Big Momun bedeninin sahte olduğunu düşünen biri yok mu? Ben cracker gibi çıkarsa hiç şaşırmam hemde suikast de böyle yalan olur.
Sahte zaten. Asıl beden fotoğraf.Hiç Big Momun bedeninin sahte olduğunu düşünen biri yok mu? Ben cracker gibi çıkarsa hiç şaşırmam hemde suikast de böyle yalan olur.
Bende görmüştüm o an, o zaman bende mi kenbunshoku haki açtım O an Garp'ı gören herkes Garp'ın ne yapacağını anlar, Sengokuluk bir şey yok.Aynen garp'ın akainuyu öldüreceğini görüp durdurmuştu galiba
Daha ilerisini gördüğü sadece kişisel görüş işte.Mesajda belirttiğim gibi iki seçenek de geleceği görmek oluyor.Güçlü olabilir hatta hakinin ağa babası bile olabilir ama buradan övülmesi bence yanlış.Yav hocam Katakuri bu işi geliştirmiş dahada ilerisini göruyor işte mesele bu. Rakibin yaptığı hareketi görürken 1-2 saniye sonrasını görüyoruz. Ama bu Katakuri bildiğin adamın neler diyeceğini söyledi bildiğin geleceği görmeye giriyor bu yaptığı. Hem zaten E.oda bu adamı k.hakisiyle övdü daha ilk sahnesinde. Dediğin gibi bir fark olmasa sadece çok iyi hakisi var der geçerdi, böyle ekstra çabaya girmezdi. Yılların tecrübeli korsanı younko sağ kolu ee haliyle güçlüde. Hakinin ağa babası bunda olmayacakta 2 senede daha hakinin temellerini öğrenen bizim monster trioda mı olacak ?
Hareket okumak herkesin yapabileceği birşey ve bunun yüzlerce örneği seride mevcut. Katakuri'nin yaptığı hareket okumanın yanında zihin okumaya da giriyor ve bunun eşi benzeri, daha önce görülmüş bir örneği yok. Aradaki farkı hala göremiyor musun ? :/Bir insanın yapacağı saldırıyı bilmek ile söyleyeceği sözü bilmek arasında ben bir fark görmüyorum.
Reiju'nun sanjiyi sevdiğini bilmiyorlar kiŞimdiye kadar hep BM ve onun Tea Party üzerindeki kötü planlarına değinildi. Ya bizim Sanji'nin babasının ve abilerinin de planları varsa? Amaçları kuru kuruna evlilik olması değil de başka bir şeyse? Sanji'ye bağlılığını taşıyan kız kardeşlerine bu plandan bahsetmemeleri gayet normal gözüküyor.
zaten onların planı big mom bayragini alip east blueyu ele gecirmek degil miydi zaten?Şimdiye kadar hep BM ve onun Tea Party üzerindeki kötü planlarına değinildi. Ya bizim Sanji'nin babasının ve abilerinin de planları varsa? Amaçları kuru kuruna evlilik olması değil de başka bir şeyse? Sanji'ye bağlılığını taşıyan kız kardeşlerine bu plandan bahsetmemeleri gayet normal gözüküyor.