Aynen garp'ın akainuyu öldüreceğini görüp durdurmuştu galiba
Aynen garp'ın akainuyu öldüreceğini görüp durdurmuştu galiba
görünce benimde aklıma geldi animede nasıl olacak diye kesin pembe yaparlar elemanıAcaba toei Katakuriyi nasıl batıracak :/ Ah ulan bu adamı şöyle sağlamından, hxh gibi bir animede görmek vardı.
Charlotte Trafalgar Water D. Law?Kaşlar pek tutmasada Katakuri Lawın babası olabilir.
Charlotte ailesinin ben şuan için varlığına inanmıyorum. Arc başındada söyledim normal bir yol ile bu kadar çocuk ve koca edinemez diye hala öyle düşünüyorum.Charlotte Trafalgar Water D. Law?
Muhtemelen meyvesiyle ilgili çıkacak zaten. Ruh meyvesi çok açık bir meyve.Charlotte ailesinin ben şuan için varlığına inanmıyorum. Arc başındada söyledim normal bir yol ile bu kadar çocuk ve koca edinemez diye hala öyle düşünüyorum.
Yav hocam Katakuri bu işi geliştirmiş dahada ilerisini göruyor işte mesele bu. Rakibin yaptığı hareketi görürken 1-2 saniye sonrasını görüyoruz. Ama bu Katakuri bildiğin adamın neler diyeceğini söyledi bildiğin geleceği görmeye giriyor bu yaptığı. Hem zaten E.oda bu adamı k.hakisiyle övdü daha ilk sahnesinde. Dediğin gibi bir fark olmasa sadece çok iyi hakisi var der geçerdi, böyle ekstra çabaya girmezdi. Yılların tecrübeli korsanı younko sağ kolu ee haliyle güçlüde. Hakinin ağa babası bunda olmayacakta 2 senede daha hakinin temellerini öğrenen bizim monster trioda mı olacak ?Bir insanın yapacağı saldırıyı bilmek ile söyleyeceği sözü bilmek arasında ben bir fark görmüyorum.