Pudding Sanjiyi vuramayacak, tamate kutusu patlayınca Luffy sinyal zannedecek. Tutarsa. :SHaftaya tamate box'un patlama ihtimali var mıdır ? Yoksa Oda büyük plan başlıyor deyip araya mı geçer ? Cevabı da biliyoruz gerçi
Pudding Sanjiyi vuramayacak, tamate kutusu patlayınca Luffy sinyal zannedecek. Tutarsa. :SHaftaya tamate box'un patlama ihtimali var mıdır ? Yoksa Oda büyük plan başlıyor deyip araya mı geçer ? Cevabı da biliyoruz gerçi
Bunun olacağı neredeyse kesinleşti bence. Luffy nereden çıkacak acaba, Bege'in içinden diyesim var ama çok bariz olur o zaman, Oda bu kadar bariz yapmaz herhalde.Pudding Sanjiyi vuramayacak, tamate kutusu patlayınca Luffy sinyal zannedecek. Tutarsa. :S
Farklı bir şekilde ayarlar. Atıyorum, Jozu savaşta ölmüştür, Vista tek kolludur. Marco'yu Wevıl, Neko'dan önce bulup öldürür. Kid+Law+Luffy vs Kaido olur, Drake vs Apoo falan. Belki daha güzeli Drake de Apoo da karşı tarafta olur, hepsi yancı olacak diye bir şey yok sonuçta. Shogun'un sağlam adamları olabilir. Killer gibi adamları oraya atarsın. Daha ilginci Killer falan ölmüş olabilir, yani Kid, Moria v2 olabilir.Benim mantığım değil bu? O kadar adam ne yapacak o arcta? Ekstra ayrı bir güç gelmediği sürece Marco, Kid, Drake falan varken Sanji bekler.
Katakuriden gizlenebileceği başka yer düşünemedim. Ufak ve dipte köşede olursa belki kaçar radardan.Bunun olacağı neredeyse kesinleşti bence. Luffy nereden çıkacak acaba, Bege'in içinden diyesim var ama çok bariz olur o zaman, Oda bu kadar bariz yapmaz herhalde.
Pasta'nın içinden diyecemde çoktan tamamlanmıştır. O kadar vakti yoktu.Bunun olacağı neredeyse kesinleşti bence. Luffy nereden çıkacak acaba, Bege'in içinden diyesim var ama çok bariz olur o zaman, Oda bu kadar bariz yapmaz herhalde.
İşte ben de özellikle bu bölümden sonra dedim ki bu Luffy Bege'in dışında bir yerde hayatta saklanamaz, direkt fark ederler. Hem direkt göz önünde olsa pat diye ortaya da atlamaz, silahı falan görebilir bence. Mantık Bege'in içi diyor, ama Bege'in içi o kadar mantıklı ki Luffy'nin sürpriz anlayışına uymuyor.Katakuriden gizlenebileceği başka yer düşünemedim. Ufak ve dipte köşede olursa belki kaçar radardan.
Bu ne güzel yorumdur yarabbi.. Seni tanımak istiyorum yiğidim.. Beni mutlaka ara..Farklı bir şekilde ayarlar. Atıyorum, Jozu savaşta ölmüştür, Vista tek kolludur. Marco'yu Wevıl, Neko'dan önce bulup öldürür. Kid+Law+Luffy vs Kaido olur, Drake vs Apoo falan. Belki daha güzeli Drake de Apoo da karşı tarafta olur, hepsi yancı olacak diye bir şey yok sonuçta. Shogun'un sağlam adamları olabilir. Killer gibi adamları oraya atarsın. Daha ilginci Killer falan ölmüş olabilir, yani Kid, Moria v2 olabilir.
Law+Drake +Luffy vs Kaido
Shogun vs Zoro
King vs Sanji
Queen vs Jinbe
Jack vs Neko+Inu
Dört vs Pedro
Bes vs Franky
Vs diye gider. Shogun tarafına da bizim ast tayfaları salarsın. Cavendish, Sai, Barto sağlam adamlar.
Bu arc Mom düşerse Luffy yonko olarak anılır muhtemelen. Mom'un düşmesi demek, en güçlü dördüncü ekip bizimkiler demek. Bölgelerimiz olacak demek, büyük bir kadromuz da var. Her şey hazır. Yani Kaido savaşı iki yonko savaşı olabilir. Tabii yonkolar arasında fark olduğu, Kaido teke tekte yener denildiği için Luffy yardım alabilir. Yonko olmasa dahi üstte saydığım gibi olur bence.
Eğer Katakuri sonradan gelmiş ve Crackerın yenilgisini bilmiyorsa belki de zırhın içindeki gücü Crackerın kendisi zanneder bak. Bu da olur.Başından beri Bege diyorum ama Cracker'in bisküvisinin içinden çıkar belki, böylece tahmin de edilemez.