RoronoaDZoro
Arc belirsizliğini koruyor ama halen mom un düşeceğini düşünüyorum.Luffy bu kadınla dost falan olmaz.Balıkadam adasında verilmişti bunun sinyalleri.
Olabilir, mantıklı. Mangaka bu adamları getirdiyse vardır bir derdi elbet.@Raiden Şimdi sen söyleyince aklıma geldi. O gelenlerin hepsinin bir görevi olabilir.
1- Drug, çay partisinde ölen kişilerin cenazesi için geldi.
2- Big News Bizim tayfanın yaratacağı ekşınları tüm dünyaya duyurmak için geldi.
3- Stussy Sanjiye abayı yakacak.
4- Umit kaçmalarına yardım edecek.
5- Giberson, Foxynin akrabası oradanda Foxye bağlayacak.
bla bla bla.
Luffy kolunu sonlara doğru kaybedecek, daha değil.Senaryo:
Luffy Begeye ihanet eder tek g4 yumruğuyla Begeyi Moma paket eder ve tüm suç Begeye kalır. Karşılığından bağışlanma talep eder ve çarkı çevirmeyi kabul eder. Bir kolunu kaybeder.
Zaten dikişçi cüce var alır diktirir sıkıntı yokLuffy kolunu sonlara doğru kaybedecek, daha değil.
Benim bildiğim Luffy, alır koluyla döver milleti.Zaten dikişçi cüce var alır diktirir sıkıntı yok
Zaten hikaye okuyorsun olması gereken bu değil mi?Arc'ın sonunu mutlu bir şekilde bağladım işte, daha neyi soruyorsun
Bu vesile ile yonko Linlin müttefik olur. Tüm Luffy yandaşları güvende kalır. Luffylerde dertsiz tasasız Kaido'ya yönelir. İnecek olan yonko Kaido, Linlin değil.
Üstelik bu durumda arc sonu partisi Linlin ile beraber mutlu ve coşkun bir şekilde yapılır. Yok öyle kaçmak, arc sonu partisi vanpisu geleneğidir. Olmadan olmaz
HayırZaten hikaye okuyorsun olması gereken bu değil mi?