Masayı daha buyuk gelecek olan misafir kodamanları daha çok bekliyordum.Bölüm iyi ortam kasvetli tim burton filmleri gibi buyuralım cümbüşe.
Kaptanlar her şeyde tayfasından üstündür diyen kim ki zaten?Katakuri'nin k.hakisi > Bigmom'ın k.hakisi
Yani kaptanlar herşeyde tayfasından üstündür söylemi yanlış çıkaran bir örnek.
Katakuri'nin gücü şöle bişey olabilirmi acaba,Katakuri, birden fazla karakteri şahsında toplamış gibi görünüyor ki bunlardan biri de 'keskin nişancı' olabilir.
At ya da benzeri bir hayvan kullandığı da garanti... çizime göre bakarsak.Katakuri, birden fazla karakteri şahsında toplamış gibi görünüyor ki bunlardan biri de 'keskin nişancı' olabilir.
Gelenler pek ihanet edeceğe benzemiyor gibi. Senin plan yatmasın?Çoğu kişi şunu atlamış Jinbei resmen tayfada. Bir kişi söz etmiş sadece.
Alaaddin sanki gitmedi gibi geliyor bana. Yardıma gelecek gibi sezdim. Bilmem benimle aynı şekilde hisseden var mı?
Morgans efso ya. Davetlileri sevdim. Bu arada tek bunlar yok. Bunlar sadece son dakika yetişenler. Ama büyük ihtimal en önemlileri bunlar.
Katakuri karizma. Ağzı dediğiniz gibi garip. Meyvesi jelibon sanırım ama.
Çoğu kişi şunu atlamış Jinbei resmen tayfada. Bir kişi söz etmiş sadece.
Alaaddin sanki gitmedi gibi geliyor bana. Yardıma gelecek gibi sezdim. Bilmem benimle aynı şekilde hisseden var mı?
Morgans efso ya. Davetlileri sevdim. Bu arada tek bunlar yok. Bunlar sadece son dakika yetişenler. Ama büyük ihtimal en önemlileri bunlar.
Katakuri karizma. Ağzı dediğiniz gibi garip. Meyvesi jelibon sanırım ama.