Dogtooth baya havalı görünüyor..Acaba bu arkadaş Bege in ihanetini görüp Bege i tekler mi diye düşünmeye başladım
Smoothie'nin meyvesi de oldukça ürkütücü bence. Farklı yetenekleri de vardır illa ki, 932 milyonu hafife almamak lazım.Crackerden sonra yeni bir yetenekli daha çıktı. İlk defa böyle karanlık yayan mı dersin uğursuz mu dersin neyse öyle bir karakter görüyorum galiba op de. Yorum atmaya değer bir herif. Yasuoya benziyor biraz. Özellikle yasuonun vahşi batı skinini düşününce. Smoothie de gitsin barmenlik yapsın.
Katakuri yaz bide bir çiçek adından esinlenip koymuş.Bölüm iyiydi genel olarak bir sürü yeni karakter olan bölümleri hep severim zaten. Dogtooth mu demekmiş nişasta diyorlardı hani. Translate kata yazdım nasıl kuri yazdım kestane diye çeviriyor türkçeye.
Neyse Smothienin volkan 100 kişi öldüren kız ve zürafayı koyup suyunu misafirlere ikram etmesi güzeldi. Smothie ile Katakuri benzer tarz giyinmişler arkadaşın birinin dediği gibi aynı babadan olabilirler. Geleceği görmesine gelince kendisi ile alakalı olmayan bir şeyi görebilmesi şuana kadar gösterilmeyen bir şeydi k.hakinin farklı bir kullanımı bununki. Zaten Cracker'da da farklı bir güç vardı. Luffy haki değil falan demişti bakalım merak ettirdi. Umit iyi Umiti sevdim. Yeraltı patronları daha bu kadar değildir sanırım sonradan gösterir bence.