Hepsinden ne olacağını az biraz çıkarabiliyorum da Reiju'yu kestiremiyorum.Çark, Reiju, bomba, Luffy'nin girişi, Katakulli'nin geleceği görmesi vb. Konular hep rol oynayacak. Dikkat edilmesi gereken bu tür noktaları iyi analiz edersek tahmin etme ihtimalimiz artacaktır.
Az çok edildi güzel şeylerde çıktı.Çark, Reiju, bomba, Luffy'nin girişi, Katakulli'nin geleceği görmesi vb. Konular hep rol oynayacak. Dikkat edilmesi gereken bu tür noktaları iyi analiz edersek tahmin etme ihtimalimiz artacaktır.
Onu bilemiyorum fakat Luffy'nin tirbüşon gibi yakalanmasına falan hiç gerek yoktu. Geyik falan zannediyorduk, kızın gücü gösterildi. Luffy zaten Reiju ona iyilik yapmamış olsaydı da Sanji'ye kurtaralım derdi. Bu durumda gücü bir şekilde işe yaramalı. Artık zehirli gaz kime ne yapacak da bu kızın gücü ortaya çıkacak göreceğiz. Yine de tahmin edebilen etsin işte.Hepsinden ne olacağını az biraz çıkarabiliyorum da Reiju'yu kestiremiyorum.
Sence nasıl bir yardımı olur Reiju'nun?
Bana kalırsa bunlar hiç olmayacak. Önce bomba patlayacak, Luffy silah sesi diye çıkacak. Böyle bozulacak plan. Daha sonra rastgele atış arasında en azından 3 roketten bir tanesi başkasına isabet eder. Zaten 3 roket konulması da o roketlerden birinin boşa, birinin bizim taraftan birine, birinin BM'ye gideceğine delalet bence. Hatta şöyle bir güzellik olsa da o roketlerden biri Homies'lerden birine gitse, biz de ilginç bir uygulama görsek.Az çok edildi güzel şeylerde çıktı.
Misal Sanji Pudding'in ne yapacağını biliyor, mermiden kaçmaya çalışırken Katakuri öncesinden görüp kendi sıkacak o sıra Reiju kendini atabilir Sanjinin önüne. Orda Vinsmoke dallamaları olayı sezip dövüşü başlatacak.
Bege aha fırsat deyip roketi fişekleyecek vesaire.