Morgans mink mi oluyor şimdi?
Filler.Bencede meziyetlerinden biri, Rayleighte mesela Marineforda gelirken taşlarla topları batırıyodu aynı mantık.
Ben karakterde karizmaya bakmam, bakarım da güç için önemli değil o çok. Beckman'ın içinden geçer. Bu adam çok abartılıyor. Wb'in hem kendisi hemde adamları daha özeldi bence. Jozu dahil bunların hepsinden güçlüdür.Ne diyon dofun içinden geçmez mi kata. Baya karanlık değilmi? Karizmasıda var onun kadar.
Kuş.Morgans mink mi oluyor şimdi?
Öh abi adam yeni gözüktü nereden anladın güçsüz olduğunu. Geleceği gören hakisinden miBen karakterde karizmaya bakmam, bakarım da güç için önemli değil o çok. Beckman'ın içinden geçer. Bu adam çok abartılıyor. Wb'in hem kendisi hemde adamları daha özeldi bence. Jozu dahil bunların hepsinden güçlüdür.
Ve medya patronu? Minkler dışında insansı özelliklere sahip hayvan hatırlayamadım.
Yeri tek garanti karakter, bizim tayfa dışında bi tek buna birşey olmaz yaşananları Dünya'ya duyuracak.Morgans mink mi oluyor şimdi?
Meyve kullanıyor olabilir. Mink olduğunu sanmıyorum. Ihtimali çok düşük.Ve medya patronu? Minkler dışında insansı özelliklere sahip hayvan hatırlayamadım.
Bigmom bir ara değişik bir tatlı isterken delirmişti de bir oğlunu öldürmüştü. O 1. idi galiba.Ya bu Katakuri için "2.oğlu" yazıyor
1.kim peki söylendimi, kaçırdım galiba orayı