Bize anlatılan bir plan varsa illa o plan tutmaz. Luffy zaten bir tuhaflık yapacak belli oldu. Mizu Luffy tarzı bir şeyle gelirse şaşırmam
Dikkatimi çeken şey Luffy hariç herkesin Ana'nın ne kadar güçlü olduğunu fark etmesi oldu. Dövüş çıkarsa kendilerine hiç şans tanımıyorlar. Bege zaten 0 ihtimal dedi. Plan da tutmayacağına göre Ana'yı bizimkilerin indirmeyeceğine biraz daha ikna oldum. Plan tutsa ve Ana ölse bile komutanları ve Ana'nın diğer adamlarını alamayacaklarını düşünüyorlar ki Caesar ile kaçış planı yapıyorlar.
Daha önce yazmıştım Luffy G4 ile bile vursa Ana dönüp bakıp "ah acıttı pislik" gibi bir tepki verebilir, pek etkilenmeyebilir diye. Bu bölümde Ana'nın derisini hiç çizik bile almayan cinsten tabir ettiler. Bu sertlik iptal olabildiğine göre B.haki'den kaynaklı değil. Muhtemelen yeteneğine bağlanacak. Bir açık oluşturup zarar verecekleri belli ama bu Ana'yı daha da kızdırmaktan öteye gitmeyecek gibi.
Tablo kısmına bir anlam veremedim. Tanımadığımız birisi çıkar herhalde.
Çizimler yine çok iyiydi. Bege sempatik gösterildi bebeği de var ölmez. Luffyler kurtarırlar bir şekilde. O da minnettar olur. Ama sağlam sopa yiyecek
Reiju'yu zehir temizleme özelliğini kullanırken göreceğiz ama kimin üzerinde bilmiyorum. O yetenek sadece Luffy'i yediği balıktan kurtarmak için değildir. Caesar'ın zehirli mermisini kim yiyecekse onu kurtarabilir.
Bir sonraki bölüm davetliler tanıtılmaya başlanır ve sonraki bölümden önce ara verilir muhtemelen