Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenin ne yapacağı belli oldu ..CC işe karıştıysa Zou da olduğu gibi ittifak kurduğu adamlar ile gazla öldürecek Big Momı ve tayfasını ...Yumrukları ile değilde Silahla iş yapan birinden bekleneceği gibi adice bir yontem . Muhtemelen gaz bombası atıp karantina elbisesiyle katliam yapacaklar.. ...

Ama bu yöntem Luffynin istemeyeceği kirli bir yöntem bakalım ne olacak

Vasat bir dev(Hajrudin) muhtemelen hakiden haberi yok 10.000 ton(Sanrırım)luk bir ağırlığa yumruk atarak onu fırlatabiliyor. Bunun koka bilen, şeytan meyvesi yemiş, kendini geliştirmiş hali olanlarla dolu bir ada efsane olacaktı zaten.
Dünyada o kadar çok şeytan meyvsi yok. Bol bol olsa BB fellik fellik şeytan meyvesi aramaz, maksimum 10 tane çıkar. Şeytan meyvesi dediğimiz şey bazı denizler için mit.

Sabah 6'da fena trollendim. :) ben de forum adminlerinden izin alıp haftaya fake bir spoiler yazabilir miyim diye düşünmüştüm. Belki de haftaya ara var denmesi garip geldi diye. Ama yine de yedim mi? Yedim arkadaş ... :) Neyse, Bege'nin Elbaf ile bağlantısı olduğuna dair bilgi yok. Bazı arkadaşlar müttefik sanmış galiba. 3,5 saat içinde hangi müttefik gelecek? Güneş korsanlarının Mom'a gelen gemileri durdurmaları bile BigMom'un elini fazlası ile zayıflatacak cinsten...
Ceasar katliam geçmişi olan biriydi fakat ben de tayfaya gelmesini istiyordum. Franky ve Usopp ile mükemmel bir bilim takımı olurlardı...

Mesaj.

Nerede gördük onu açıklayabilir misin? 7 tane dev gördük seride. İkisi ömürlerinin üçte birinde kavga eden tiplerdi. Diğer ikisi çok geçerli sebeplerden kandırılmışlardı. Bir tanesi de uyurken yakalanmıştı. Benim gördüğüm kadarıyla güçlerine çok güvenen umursamaz tipler.
Benim atladığım bir yer mi var acaba?
Hangi dev uykuda yakalanmıştı? Hatırlayamadım.

Spoilerden anladığım kadarı ile daha ortada plan yok. BM'nin inmeyeceği kesinleşti benim açımdan 3.5 saatte yapılan bir planla hem de kendi evinde bir yonko inemez, inmemeli eğer inerse kafamdaki yonko gücü, sistemi herşeyi ile ( çok güçlü olduklarını düşünüyorum.) hayal kırıklığından öteye geçemez. Yonkolar da artık benim açımda kocaman bir balondan farksız olur. Kaido da dahil.

Spoilerden anladığım kadarı ile daha ortada plan yok. BM'nin inmeyeceği kesinleşti benim açımdan 3.5 saatte yapılan bir planla hem de kendi evinde bir yonko inemez, inmemeli eğer inerse kafamdaki yonko gücü, sistemi herşeyi ile ( çok güçlü olduklarını düşünüyorum.) hayal kırıklığı olur. Yonkolar da artık benim açımda kocaman bir balondan farksız olur. Kaido da dahil.
Bege'nin bomboş bir adam olduğu konusunda ihtimaller gittikçe yükseliyor. Yonkou devirecek plan yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık