Zoro'da Luffy ile eşitti en son?Kid'in sağ kolu Urouge ile dövüşebiliyor oradan hesaplayın Kid'in seviyesini
Zoro'da Luffy ile eşitti en son?Kid'in sağ kolu Urouge ile dövüşebiliyor oradan hesaplayın Kid'in seviyesini
Vuruncu bacağı acıyor kaçıyor.Law ın ayısı da pasifistaya dalıyor oradan da pay çıkar
O Luffy'nin ezikliği işte.Zoro'da Luffy ile eşitti en son?
Eh bende sana Ceasarda bu yüzden odül almış diyorum.O zaman kalkıp da Kid be tayfaš sivil katletmis ödülü yüksek Bege ve Ceasar Kid ve tayfasından güçlüdür demeyeceksin.Bege mafya liderlerini öldürmüş ve kaçarak korsan olmuş ödülü Kidden az.Kidin sağ kolu ile nerdeyse aynı ödülü var.Sakin ol şampiyon tayfa olarak konuştuk adamın ödülü fazla dedik nesi yanlış
Aynı mantık 2 saniye savaştılar araya x drake girdi Urouge büyümüş hali başka normal hali başkaVuruncu bacağı acıyor kaçıyor.
Şu anki gözleme göre Bage üstün gözüküyor. Kid luffy gibi direk dalma kafası var bu yüzden erken yenilgiler yaşıyorEh bende sana Ceasarda bu yüzden odül almış diyorum.O zaman kalkıp da Kid be tayfaš sivil katletmis ödülü yüksek Bege ve Ceasar Kid ve tayfasından güçlüdür demeyeceksin.Bege mafya liderlerini öldürmüş ve kaçarak korsan olmuş ödülü Kidden az.Kidin sağ kolu ile nerdeyse aynı ödülü var.
Sanki Kid ve tayfası bir adayı komple yok etmiş gibi bir algı var.Yok böyle bir şey.Mangada Shakky dışında bundan bahseden bile yok.
Urouge darbe alınca kas gücü artıyor. Killer karşısında kesilince kaslı forma geçeceği kesin değil. Bunun yanında Killer'in gücü ne daha göremedik.Aynı mantık 2 saniye savaştılar araya x drake girdi Urouge büyümüş hali başka normal hali başka
Demek istediğim şey farklı 2 side birbirine saldırınca denk anlamı çıkarmamak lazımUrouge darbe alınca kas gücü artıyor. Killer karşısında kesilince kaslı forma geçeceği kesin değil. Bunun yanında Killer'in gücü ne daha göremedik.
Sabondy'de neden Bepoo veya Bege'nin tayfasından birinin değilde Killer'in Urouge ile dövüşüyor o zaman. Buradan bile Killer'e önem atfettiği anlaşılıyor.Demek istediğim şey farklı 2 side birbirine saldırınca denk anlamı çıkarmamak lazım
Bege Killerdan üstündür veya değildir bilemem.Benim derdim onlar sivil katletti o yüzden uçuk ödülleri var demen.Bege de Ceasarda gayet sivillere zarar vermiş adamlar olabilir.Şu anki gözleme göre Bage üstün gözüküyor. Killer luffy gibi direk dalma kafası var bu yüzden erken yenilgiler yaşıyor
Dostum bunu sana yapmak istemezdim. Ama Luffy'i değil Zoro'yu ezmiş oldun. Luffy'nin ezikliği derken.Vuruncu bacağı acıyor kaçıyor.
O Luffy'nin ezikliği işte.
Şaka bir yana Zoro ile Luffy arasında diğer sağ kollara göre daha az fark olduğunu düşünüyorum eşit dediysem trolleme amacıyla yazmışımdır.
Kid ile Killer arasında böyle bir ilişki var mı bilemem. Killer'in Shiki torunu olabileceği teorim doğru çıkarsa bu yakın güç olayı onlarda da olabilir.