Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 856: Yalancı

Bölüm Nasıldı ?

• Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji arc sonunda Luffy'nin hayatını kurtarmak için ölsün! Benim gözümde eski yerine anca öyle ulaşır. Ağlaya ağlaya özür dilediğinde affederim diyordum yok edemiyorum ölsün en iyisi oda kurtulsun bizde kurtulalım :artiz:

Bu Vinsmoke'lar her yerden izlendiklerini ve dinlendiklerini bildiklerinden sanırım, böyle zaten bildikleri şeyleri yüksek sesle konuşuyorlar. Şüphe çekmemeye çalışıyorlarmış gibi. Öte yandan Jinbei de Pekoms yarın dahil olacağı şeyle mahvolacaktı yoksa diyor. Bahsettiği Bege ile Vinsmoke'ların ortaklaşa planı olabilir. Muhtemelen Pekoms'u kurtardı, Bege'nin planını ondan öğrendi ve Pekoms ile beraber bunu Ana'ya aktardığı için de çarkı çevirmekten kurtuldu ama sadece canı bağışlandı. Yani bizimkileri almasına müsaade edilmedi. O da gidip baskın yaptı.

Sanji o yumruğu sonuna kadar hak etti. Az bile yedi.

O 3 gölgeyi tartışalım. :D

Soldaki Bege o bariz. Ama diğerleri Vito ve Gotti değil. Çünkü en sağdakinin Vito'ya benzer yanı yok. Zaten o 3'lü olsa Bege'yi ortada çizerdi kaptanları olduğu için.

Beyler ortadaki sanırım Oruç Reyiz. :D En sağdakinin de üstünde kapşonlu var. Kapşonlu kim var seride?

Şu üçlü ise şu ekip BM düştü hayırlı olsun.

Tayfanın kaptanı zoro sanki. Zoro söyle demişte söyle yaparmışta herkes olayı oraya goturuyor. Kaptan Luffy zoronun da sanjiden farkı yok. Sanjinin yerinde olsa şuan çok daha büyük hatalar yapardı. Luffye en bağlı diye biri de yok hepsi kafasını verir Luffy için. Sanji hata yaptı tamamda Robot mu adam hata yapacak elbet. Hiçbişey düşünmesin hiçbişey yapmasın Luffy gel çöz. Kardeşleri gibi mi olsun. O kadar da acımasız olmayın. Ağlamasını Robine bağlayanlar olmuş bide. Sanjinin üstündeki baskı zamanında Robinin üzerinde olanın fersah fersah üstünde. Çaresiz kalmayana kadar Luffye gitmedi. Normal birinin yapacağı hataları olağanüstü şeyler yaşarken yaptı. Normal yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık