Kuma olayında can vermeyi seçti.Başka bir olay olsa yine çekinmez verir canını.Luffy ise canını vermez tehditi ortadan kaldirmaya çalışır.
Öyle bi yazmışsın ki sanki adamı gördü gel kafamı al dedi. Orda elinden geleni hepsi yaptı ama yenebilecekleri bi rakip değildi. Dövüşünü savaşını verdiler, eğer savaşmadan dediğini yapmış olsalar haklısın derdim.
Sanji doğduğundan beri duyguları olduğu için güçsüz sayılan biri ve bu belli oluyor ki kendisini etkilemiş. Yetersiz hissediyor hem tayfasını hem kendisini bu yüzden mücadelesini etmeden feda etti kendisini.
Zoro ve Kuma olayında adam yapabileceklerini yaptı hatta eğer yapamazsam buraya kadar gelecek biriymişim kalitem buymuş dedi ama sonuç olarak kaptanını korumak için elinden gelen son çareye başvurdu. Arada büyük fark var bence.
Arkadaş Zoro'nun Kuma karşısında Luffy için başını öne sürmesinden bahsediyor muhtemelen. O olayla bunu bir tutmak doğru değil tabii ki.
O durumdan bahsettiğini anlamıştım zaten ama senin de dediğin gibi durumlar bire bir aynı değil ve birbirlerini karşılamıyor da zaten.
Sanji'nin anladığım kadarıyla Ailesine olan zaafı ve küçüklüğünde horlanması onu savaşmaktan alıkoydu ama şunu söylemek lazım ki Sanji en derin işlenen karekterdir hatta Luffy'den bile daha derin işlendi adam, arka planı çok geniş ve güzeldi ben bu arcyi beğeniyorum tabi Sanji ile ilgili kısımlarını.