Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pudding için tayfayı sattı nedir la? Tamam gömün de abartmayın bari.

Bu bölümden çıkardığım sonuç, Sanji yemeği götürmeyecek düğüne gidecek ve düğünde öldürülecek. Luffy dışarıda aynasız bir yerde beklediği için içeri alamayacaklar daha doğrusu Luffy'i bulamayacaklar Luffy kan kaybından ölecek. Chopper, Nami ve diğerleri sürekli farklı farklı aynalarda görüldüğü için halk arasında dedikodu başlayacak BM bunu öğrenecek bir şekilde onları öldürecek. Sonrasında ise diğerlerinin yardımı ile Zoro, Law ve diğerleri Kaido'yu yenecek, Zoro çok iyi bir kılıç ustası olacak, Power Up gelecek yendikten sonra Mihawk ile vs atacak, Mihawk'ı da yenecek sonra intikam için Big Mom'u yenecek, Robin sayesinde 2 Yol Ponesini okuyacaklar sonra One Piece : Zoro'nun One piece yolu diye yeni seri başlayacak :D

@Alpamis Sanji yemeği tayfasının sevdiklerinden hazırlıyor ama Puding için yapıyor. Sonra et ile Bobin gelince Luffy aklına geliyor basıyor tekmeyi, yazık la Bobin'e.

Reiju ise nasıl asil biridir ya, kadın ölümü bekliyor. Vinsmoke ailesi de plan yapmıştır diyeceğim ama bence imkanı yok. Reiju boşuna araştırma yapmazdı. Vinsmoke sazan gibi yarını bekliyor gibi. Mom ise koca yonkou silah ile plan yapıyor, puding vurmasa ne olacak. Bir de bu kızın kişiliği gizli değil miydi? Tüm ada biliyor mu?

Umurumda değil istersen özür diledikten sonra da gömebilirsin.Ben sadece dışardan takıntılı gözüktüğünü söyledim.Bunu söylememde herhangi bir aykırı durum görmüyorum.
Takıntılı değilim. Takıntılı olsam o olaydan önce de gömerdim sürekli. Tayfada Luffy'den sonra en çok sevdiğim kişiler Zoro ve Nami'dir, bunlardan biri de Luffy'ye bunu yapsa aynı şeyleri söylerdim. Mesele takıntılı olmak değil; Sanji'nin yaptığını kabul edememek.

Luffy o tekmelerin kralını alevlisini yedi. Bobbine acımanın sırası değil:D Aşçı tüm duygusal çöküntünün hıncını ondan çıkardı ama:ehe:
Bobbnin ki şansızzık.
Aç olanı doymadan bıraakmayan Sanjinin olayı da amma ironik:D

Takıntılı değilim. Takıntılı olsam o olaydan önce de gömerdim sürekli. Tayfada Luffy'den sonra en çok sevdiğim kişiler Zoro ve Nami'dir, bunlardan biri de Luffy'ye bunu yapsa aynı şeyleri söylerdim. Mesele takıntılı olmak değil; Sanji'nin yaptığını kabul edememek.
Vereceğim cevaplar konu dışına kayacağı için burdan uzatmamakta fayda var.

Luffy o tekmelerin kralını alevlisini yedi. Bobbine acımanın sırası değil:D Aşçı tüm duygusal çöküntünün hıncını ondan çıkardı ama:ehe:
Bobbnin ki şansızzık.
Aç olanı doymadan bıraakmayan Sanjinin olayı da amma ironik:D
Yalnız herkes kime dalsa tek atıyor sanjinin tekmesi havada kaldı gibi bobinde pek bir şey olmuşa benzemiyor sadece sinirlendirmiş sanki bobini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık