bir noktada kısmen @Raiden i haklı görüyorum. çünkü Rayleigh'in Roger ile tanıştığı er Shabondy gibime geliyor. Crocus'ta öncesinden oradaydı. Fakat bunlar Shanks'ı açıklamıyor. Buggy en zayıf deniz olduğu için East Blue'ya gitmiştir. Luffy tabiat olarak kaptanlarına benziyor. Fakat farklılıkları da var gibi. Beyazsakal' ın Teach'e Roger'in beklediği adam sen değilsin demesi bana göre başka bir söze gerek kalmıyor. en büyük rakibine bile D.'nin iradesini anlatmış. Beyazsakal da o kişi belki kandan gelen varisidir diye düşünüp Ace'in peşine düşüp onu yanına almış. Diyaloğu animedeki çeviriden aynen yazıyorum.
Beyazsakal: Roger, öleceğini mi söylüyorsun?
Roger: Evet. Fazla vaktim kalmadı. Sana raftel' e nasıl gideceğini söyleyeyim mi Beyazsakal?
Beyazsakal: Söyleseydin bile gitmezdim. İlgilenmiyorum.
Roger: Hükümet'in bu günlerde bana ne dediğini biliyor musun? "GOLD ROGER"
Beyazsakal: Ne? Gerçek adın bu mu?
Roger: Hayır, değil! Adım Gol D. Roger.
Beyazsakal: Ben de adında D. olan bazı insanlarla karşılaştım. Tayfamda da bir tane var. Adı Teach. Bu D. neyin nesi ki?
Roger: Bilmek mi istiyorsun? Tamam, sana anlatacağım. Uzun zaman öncesinden bir hikaye...
Marinford Savaşı:
Teach: Mermim bitti. Hey, bana başka bir silah verin!
Shiryu: Gerek yok. Beyazsakal bayıldı. Eminim dürtersen yere düşecektir.
Beyazsakal: Sen değilsin.
Teach: Hala hayatta mısın?
Beyazsakal: Roger'in beklediği adam... En azından kesinlikle... Sen değilsin, Teach! Aynı Roger'in isteğini sürdürenler olduğu gibi bir gün Ace'nin de isteğini sürdürmek için birinin ortaya çıkacağından eminim. Onun soyunu kurutsan bile, alevlerinin sönmesi mümkün değil. Eski zamanlardan beri nesilden nesile aktarıldı. Gelecekte, bir gün , onlarca yılın tarihini sırtında taşıyan biri ortaya çıkacak ve dövüşmek için tüm Dünya'ya meydan okuyacak.
Beyazsakal: Sengoku! Siz Dünya Hükümeti'ndekiler er ya da geç gelip tüm Dünya'yı yutacak olan o muazzam savaştan korkuyorsunuz. Ben önemsemiyorum, ama biri o büyük hazineyi bulur bulmaz, tüm Dünya alaşağı olacak. Ve biri onu bulacak. O gün er ya da geç gelecek. ONE PİECE GERÇEKTEN VAR.
Sengoku: Lanet olası!!!!!
Teach: Bunlar harikulade son sözler!!!
Beyazsakal: Beni affedin çocukarım. Bu berbat adamdan ben sorumluyum. Ama sayenizde istediğim her şeyi elde ettim. Sonum geldi.
Beyazsakal: Roger, öleceğini mi söylüyorsun?
Roger: Evet. Fazla vaktim kalmadı. Sana raftel' e nasıl gideceğini söyleyeyim mi Beyazsakal?
Beyazsakal: Söyleseydin bile gitmezdim. İlgilenmiyorum.
Roger: Hükümet'in bu günlerde bana ne dediğini biliyor musun? "GOLD ROGER"
Beyazsakal: Ne? Gerçek adın bu mu?
Roger: Hayır, değil! Adım Gol D. Roger.
Beyazsakal: Ben de adında D. olan bazı insanlarla karşılaştım. Tayfamda da bir tane var. Adı Teach. Bu D. neyin nesi ki?
Roger: Bilmek mi istiyorsun? Tamam, sana anlatacağım. Uzun zaman öncesinden bir hikaye...
Marinford Savaşı:
Teach: Mermim bitti. Hey, bana başka bir silah verin!
Shiryu: Gerek yok. Beyazsakal bayıldı. Eminim dürtersen yere düşecektir.
Beyazsakal: Sen değilsin.
Teach: Hala hayatta mısın?
Beyazsakal: Roger'in beklediği adam... En azından kesinlikle... Sen değilsin, Teach! Aynı Roger'in isteğini sürdürenler olduğu gibi bir gün Ace'nin de isteğini sürdürmek için birinin ortaya çıkacağından eminim. Onun soyunu kurutsan bile, alevlerinin sönmesi mümkün değil. Eski zamanlardan beri nesilden nesile aktarıldı. Gelecekte, bir gün , onlarca yılın tarihini sırtında taşıyan biri ortaya çıkacak ve dövüşmek için tüm Dünya'ya meydan okuyacak.
Beyazsakal: Sengoku! Siz Dünya Hükümeti'ndekiler er ya da geç gelip tüm Dünya'yı yutacak olan o muazzam savaştan korkuyorsunuz. Ben önemsemiyorum, ama biri o büyük hazineyi bulur bulmaz, tüm Dünya alaşağı olacak. Ve biri onu bulacak. O gün er ya da geç gelecek. ONE PİECE GERÇEKTEN VAR.
Sengoku: Lanet olası!!!!!
Teach: Bunlar harikulade son sözler!!!
Beyazsakal: Beni affedin çocukarım. Bu berbat adamdan ben sorumluyum. Ama sayenizde istediğim her şeyi elde ettim. Sonum geldi.