Germa 66 nın 6 sı diğer bacağı sarılı.reijunun bacağında neden 6 yazıyor
Germa 66 nın 6 sı diğer bacağı sarılı.reijunun bacağında neden 6 yazıyor
Cinsiyet olarak belirtmediysen ondan önce Wanda kullanmıştı.Pedro bu seride dinamit kullanan ilk adam galiba. Bir madenci olarak dinamite hastayım.
Usopp'ta yaptın anladık. Güzeldi falan. Ama Oda bunu bir gelenek haline getirme niyetine döndürdü işi Sanji'yle. Zoro için de benzerini yaparsa bariz bir şekilde senaryo yediriyor, senaryo kopyalıyor, herkes tayfanın sadakatini bildiği için kendi çalıp kendi oynuyor ve aklı sıra tayfa üyelerini deneyerek para kasmaya çalışıyordur der geçerim.Wano arc geldiği zaman Roronoa içinde bir benzeri olabilir. Bekliyorum açıkçası ben E.Odadan Zoro içinde böyle birşey.
Adam demişim ama Wanda yı hatırlayamadım. Demek pedro ya iyi yakışmış ki özdeşleştirmişim.Cinsiyet olarak belirtmediysen ondan önce Wanda kullanmıştı.
Herif gelmiş elini kolunu sallaya sallaya gitmiş daha ne yapsın :/Bu bölümle anlaşılan Raftele giden kk oluyor, kitabeleri bi şekilde okuyup yolu bul, kimseyi yenmene falan gerek yok
Elini kolunu sallaya sallaya gittiğini nerden biliyorsun ? Kadın açıkca aynı hatayı tekrar yapmayacağım demiş. Roger'in öyle bi gücü olduğunu bilmemesi çok normal değil mi ?Herif gelmiş elini kolunu sallaya sallaya gitmiş daha ne yapsın :/
Raftele gidersin sonra gelir Kaido seni yener unvanını alır.Bu bölümle anlaşılan Raftele giden kk oluyor, kitabeleri bi şekilde okuyup yolu bul, kimseyi yenmene falan gerek yok