Ne demek sadece kırptım, daha iyisini yapabilseydim keşke. Yakıştı ama sanaBunu (ç)aldım. Renklisini bulana kadar idare etsin.
Ne demek sadece kırptım, daha iyisini yapabilseydim keşke. Yakıştı ama sanaBunu (ç)aldım. Renklisini bulana kadar idare etsin.
Zoro'ya 1 değil 1000 Reiju feda olsun Ne kadar Reiju'yu sevmiş olsak da Zoro varken Reiju kim, Okama Kraliçesi Sanji kim? Hepsi feda olsunReiju tayfaya gelsin Sanji'yi hatta Zoro'yu öldürsünler
Bir şey çıksa şaşırmam valla. Var bi tuhaflık.Bence luffynin genlerinde de birşeyler var o yüzden.Germa belki bunu kopyalamaya çalışıyordu.Hatta bütün D.ler bile bu şekilde özelliklere sahip olabilir.
Serinin en büyük eksiği zaten.Oda'nin ichigo gibi bir karakteri harcayacagini sanmiyorum. Pardon ichiji. Yine reiju'nun da olmekle ilgili bir problemi olmasa da, sanji'nin deger verdigi bir kisinin da harcanacagini sanmiyorum, e sanji zaten olmeyecekse big mom in plani bir sekilde basarisiz olacak gibi
Bolum nedense pek begenilmemis aksiyon olmadigi icin ama ben begendim.
Luffy'nin pudding beni de sanjiyi de tuzaga dusurdu demesi cok hosuma gitti, nakamasina sonsuz bir guven duyuyor, sanjinin yaptiginin dogruluguna yanlisligina hic girmeyecegim ama artik onu sinirlayici engel kalmadi, smoothie veya diger komutanla bir vs atsa da gucunu gorsek diye umuyorum.
Bir de bu seride cok guclu odul avcilari olsa da guzel olmaz miydi? Kalburustu korsanlarin cekindigi kendi isine bakan guclu odul avcilari gormek isterdim, bence serinin tek eksigi bu.
Kim ne derse desin bu serinin en büyük eksik yanı ödül avcıları. Şöyle yeni dünyada ki çoğu korsanı titretecek namlı bir korsan avcısı ya da korsan avcısı grubu olsa keşke.Serinin en büyük eksiği zaten.
Deniz savaşları ve ödül avcıları.
Kardeş şu sıralar yorumlarına istemeden şahit oluyorum. Epey agresif ve eleştirili bir üslubun var. Biraz sakin olYılda 3 ara bile fazlaymış. "3" "3"..