O dediğini yapan tek karakter vardı, o da Jigoro. Adam ailesini korumak için 7000 korsanı öldürmüş.Tabi dediğin mantıklı ama benim görmek istediğim korsan avcısı, ödül avcısından daha çok kendini denizleri kötü adamlardan temizlemeye adamış kişiler. Bu dediğimi marinede yapıyor ama onlar hükümetin uşağı , hükümette kutsal ejderler için çalışıyor. Kutsal ejderler'de pek iyi olmadığı için tarafsız bir şekilde kimseye bağlı olmadan Korsan Avcısı adı altında bu işi yapanları görmek isterim.
Birincisi korsan teması içeren bir eserde kesinlikle olmalı ama mumla arıyoruz resmen.Serinin en büyük eksiği zaten.
Deniz savaşları ve ödül avcıları.
Baba'da hiç karizma yok. İçlerinde karizma bir tek 1 numarada.Op'un bütün anaları çilekeş, en büyük ana Linlin'in çileli geçmişini bekliyorum.
Birde Reiju tayfaya katılsın demeniz gerekirdi şu bölümde. Bellamy için bile gelsin deniyordu. Gelmez ama kalbimizde gelsin. Gidecek yeri yok kızcağızın.
Bu mangaya bir Zoldyck ailesi karizmasında olan bir ödül avcısı aile lazım. Vinsmokelerden bekledim ama reyiz ve bacısı hariç hepsini toplasan Zoldyck'ın bir bireyinin tırnağa etmezler
kıvılcım kırmızısı olayını sanji almış olabilir mi daha belki güçlerini uyandıramamıştır falan dj bağlantılı falanLakaplarından belliydi zaten,
Reiju -> Zehir pempesi (ki Luffy'nin zehrini emmişti)
İchiji -> Kıvılcım kırmızısı (arkasındaki efekt Ace'in ateşinden çok Akainu'nun magma efektine benziyor ayrıca)
Niji -> Elektrik mavisi
Yonji -> Vinç yeşili (o nası bişeyse artık , görselde de bişey yok zaten)