Sadece germa değil ki Luffy, Jinbe, Germa66, Bege ve Bege'nin müttefikleri. Bunun üzerine kitaplardan da sağlam üç beş kişi çıktımı Linlin düşer.Ya Valla BigMom Germa'ya ölecekse zaten yaşamasın Yonkou'luğu boşuna olur.
Sadece germa değil ki Luffy, Jinbe, Germa66, Bege ve Bege'nin müttefikleri. Bunun üzerine kitaplardan da sağlam üç beş kişi çıktımı Linlin düşer.Ya Valla BigMom Germa'ya ölecekse zaten yaşamasın Yonkou'luğu boşuna olur.
:'( Luffy harici hiçbiri işe yaramıyorki alsınlar diyesin Bege en ezik içlerinde :'(Sadece germa değil ki Luffy, Jinbe, Germa66, Bege ve Bege'nin müttefikleri. Bunun üzerine kitaplardan da sağlam üç beş kişi çıktımı Linlin düşer.
Bege ezik ama bağlantıları güçlü olabilir. Linlin'e karşı müttefik olduğu kişiler bence güçlü olacak. Şayet güçlü kimseler ile ittifak olmamış ise isyan etmeyi aklının ucundan bile geçiremezdi. Kurduğu ittifak sayesinde galip gelme ihtimali var ki bu işe giriyor.. Hiç kimse ölüme kafa atmaz, değil mi?:'( Luffy harici hiçbiri işe yaramıyorki alsınlar diyesin Bege en ezik içlerinde :'(
,
Bir Yonkou'yu devirmek için başka bir Yonkou ile ittifak yapması lazım Teach'in tayfa felan çıkarsa alırlarBege ezik ama bağlantıları güçlü olabilir. Linlin'e karşı müttefik olduğu kişiler bence güçlü olacak. Şayet güçlü kimseler ile ittifak olmamış ise isyan etmeyi aklının ucundan bile geçiremezdi. Kurduğu ittifak sayesinde galip gelme ihtimali var ki bu işe giriyor.. Hiç kimse ölüme kafa atmaz, değil mi?
Bir de Luffy'nin hapsedildiği kitapta Gang isimli biri vardı.. Onu da merak ediyorum. Önümüzdeki sayılarda görürüz belki.
Görecez kimle ittifak olmuş. Belki de kitaplardan çok güçlü kimseler çıkar.Bir Yonkou'yu devirmek için başka bir Yonkou ile ittifak yapması lazım Teach'in tayfa felan çıkarsa alırlar
Bende de öyle bir izlenim bıraktı zaten meyvesinde hayır yok tabi meyve gücüyse oBana Smoothie avanak gibi geliyor.
Umarım dalak değildir. Salaklık ve güç doğru orantılı oluyor genelde. Weevil gibi.Bana Smoothie avanak gibi geliyor.
Çok güçlülerse kitaplarda işi ne? Aklımda deli deli sorular ama Big Mom düşmez hatta iddiaya bile girdim Smoker'in açtığı oylamada çünkü bir yonkou 25 bölümde düşmez.Görecez kimle ittifak olmuş. Belki de kitaplardan çok güçlü kimseler çıkar.