Resmi göremiyorum
Resmi göremiyorum
Tayfadan biri ölecekse Brook olmalıTayfadan 1-2 kişiyi daha öldürse oda güzel olurdu.
Mesela robin ölse; luffy herşeyin sesini duyma yeteneğiyle poneglifleri çözse.
Robin en azından arkadaş edinmiş bir şekilde ölür.
Sonra Zoro ölse mesela; herkes hayaline ulaşamaz mottosu buraya uyar; illa her hayal eden başaracak diye bişey yok; hasır şapkalardan olsa da...
Zoro ve Robin'e ölüm..
Bölüm için ise ara verilmedi bölümden aldığım zevki yarı yarıya indirdi
Tamam güçlüdür ama oradaki herkesle tek basına başaçıkabileceğini de düşünmüyorum. Gerçi Pekoms en son Ana'yı hafife almak senin sonun olacak, diyordu. Belki ben de küçük görüyorum ama bu kadın bende güçlü izlenimi oluşturmadı. En azından, yonkou arasında en zayıf olanıdır diye düşünüyorum.Linlin çok mu zayıfladı? Tayfasını bırak, tek başına oradakilere girse darma dağın eder. Yonko diyoruz burada. Çol çocuğa yem olmaz.
Sadece Zeus ve Prometheus bile çok büyük güçler.Tamam güçlüdür ama oradaki herkesle tek basına başaçıkabileceğini de düşünmüyorum. Gerçi Pekoms en son Ana'yı hafife almak senin sonun olacak, diyordu. Belki ben de küçük görüyorum ama bu kadın bende güçlü izlenimi oluşturmadı. En azından, yonkou arasında en zayıf olanıdır diye düşünüyorum.
Oda hep böyle yapıyor güçlü insanları güçsüz gösteriyor sonra gerçek güçlerini ortaya çıkarıyor .Tamam güçlüdür ama oradaki herkesle tek basına başaçıkabileceğini de düşünmüyorum. Gerçi Pekoms en son Ana'yı hafife almak senin sonun olacak, diyordu. Belki ben de küçük görüyorum ama bu kadın bende güçlü izlenimi oluşturmadı. En azından, yonkou arasında en zayıf olanıdır diye düşünüyorum.
Edemez o kadar adamı tek başına. Abartmayalım.Linlin çok mu zayıfladı? Tayfasını bırak, tek başına oradakilere girse darma dağın eder. Yonko diyoruz burada. Çol çocuğa yem olmaz.
Tamam çok büyüktür ama rakipleri de çok küçük değil.Sadece Zeus ve Prometheus bile çok büyük güçler.
Linlin daha ne kadar güçlü gösterilebilir ki? Kadın zaten yonkou.. Elbette ki güçlüdür ama son günlerini yaşadığını düşünüyorumOda hep böyle yapıyor güçlü insanları güçsüz gösteriyor sonra gerçek güçlerini ortaya çıkarıyor .
Bkz : Shanks kolunu kolayca kaptırıyor. Ancak sonra Yonkou olduğunu öğreniyoruz
Bu kadının hiç arkası yok mu yani?Edemez o kadar adamı tek başına. Abartmayalım.
Davetlilerden 1 2 isim görürsek ve kitabın içinden de 1 2 isim çıkarsa, Bege de sağlam kişilerle müttefiklik yaptıysa o gün buradaki yorumlar değişir. Çol çocuğa gidiverir BM. Gücü de zayıfladı sonuçta. 2 komutanı, 2 müttefiki ve çoğu adamı gitti şimdiden.
Ya Valla BigMom Germa'ya ölecekse zaten yaşamasın Yonkou'luğu boşuna olur.Linlin daha ne kadar güçlü gösterilebilir ki? Kadın zaten yonkou.. Elbette ki güçlüdür ama son günlerini yaşadığını düşünüyorum