Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbeyi hiç beklemiyordum. Hey bin kiremit operanın kreması akmıştır puddin sanjiyi taklit ediyor sanji bundan sonra bir kadın gördüğünde şekilden şekile girmez artık
Pudding kaç gb sahip acaba

Evet yeni NAKAMAmız hayırlı uğurlu olsun
Bu dakikadan sonra Jinbe o koca karının dediklerini takmaz, takarsa artık adam değil derim
Kendini tamamen feda etmeyi de düşünüyor olabilir. Luffy'leri falan kaçırırsa BM %99 öldürür ya da ölmekten beter eder.

Tabi Luffy arkada bırakmaz herhalde. Hayırlısı.

Jinbei'nin şu olayından sonra BM gider Balıkadam adasını ateşe verir. Ne olacak hiç bilmiyorum.

Jenbei tek atıyor.Oda bu sefer Brook tarafınıda gösterir umarım.Çok merak ediyorum içimden bir ses Brook Lin Lin'e bir şeyler yapacak gibi geliyor.

Jinbei'de bi uzuv kaybı görünmüyor,çarkı çevirmedi acaba ?
Sonradan vazgeçmişti bunu görünce.O bölümden sonraki sayılardan birinde BM ya da başka biri ''Jinbe de çarkı görünce korktu vazgeçti'' gibi bir şey demişti. Çoğu kişi orayı kaçırıp bir uzvunu kaybettiğini düşünüyordu hala. Tekrar bir bakayım o bölümlere en iyisi.

Sonradan vazgeçmişti bunu görünce.O bölümden sonraki sayılardan birinde BM ya da başka biri ''Jinbe de çarkı görünce korktu vazgeçti'' gibi bir şey demişti. Çoğu kişi orayı kaçırıp bir uzvunu kaybettiğini düşünüyordu hala. Tekrar bir bakayım o bölümlere en iyisi.
o çark muhabbetinde büyük ihtimal pedro gibi ömründen zaman alınmıştır. sanmıyorum jimbe nin korkup çevirmeyeceğini, yakışmaz reise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık