Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin açıklanmasıyla beraber ''Puding mal mı da Reiju'ya anlatıyor'' eleştirimiz de iyice yalan oldu.
Doğru söze ne denir?
-----------------------
Puding'in meyve kullanma sınırı ne acaba? Dokunma falan mı yoksa hipnotize gibi mi? Yoksa baktığı kişinin hafızasında oynama yapabiliyor mu? Eğer baktığını halledebiliyorsa işi yaş bizimkilerin. 3. gözü de var. Kıllanmaya başladım.

Son düzenleme:
Yalnız o değil Sanji psikolojik olarak harbiden çökmüş hiçbir şey yapamadan sadece dinliyor. Hani ben yine bir hareket falan bekliyordum da adamı her açıdan aciz duruma soktu la Oda. Resmen bitirdi herifi.
Sanji'nin durumu.
1. Babası dediği adamı ve arkadaşlarını ölümle tehdit ediyorlar.
2. Ellerini almakla tehdit ediyorlar.
3. Tayfasını bırakmak için kaptanıyla tek taraflı olsa da düello yapıyor.
4. Biyolojik ailesi tarafından sevilmiyor. Ailesinin ona çektirdiği acılar ortada.
5. Puding'i çıkış tüneli olarak görüyor ama ondan da darbe yiyor.

La adam eridi bitti kalmadı. 3 günde 50 yaş yaşlandı. Sanji'nin saçları ağardı be bu gencecik yaşında.

Son düzenleme:
Doğru söze ne denir?
-----------------------
Puding'in meyve kullanma sınırı ne acaba? Dokunma falan mı yoksa hipnotize gibi mi? Yoksa baktığı kişinin hafızasında oynama yapabiliyor mu? Eğer baktığını halledebiliyorsa işi yaş bizimkilerin. 3. gözü de var. Kıllanmaya başladım.
Drowzee işte ya.

Baktığı kişinin hafızasını yontabilse ohoo kapayalım dükkanı çok güçlü olur o kadar da değil. :(

Hafıza değiştirme olayını dokunarak yapması biraz saçma olur ya, boşuna mı 3. gözü var kızın. Kesin o 3. göze bakınca bir etkilenme falan oluyordur. Bu konuyla ilgili aklıma Medusa ve Basilisk geldi. Medusa'nın gözlerine bakan taşa dönüşüyordu, Basilisk'de öldürüyordu. Pudding'de hipnoz edip hafızayla oynuyor. Bence 3. göze bakınca bir şeyler oluyor zaten geçen mangada Reiju kafasını çeviriyordu Pudding'in suratına bakmıyordu bu da meyvenin nasıl çalıştığıyla alakalı bir şey olabilir.

Allah'ım nasıl bölümler geliyor böyle :D Jinbe gelmiş ya la :D Adam direkt dalmış kiremit yumruğunu koymuş geçmiş :D Sonunda reyiz kurtulacak, aslan yeniden kükreyecek. Şimdi onlar düşünsün. Sabah sabah çok iyi geldi ya bu :D :at::gamyon::fool:

O değil de Pudding çok itici bir karakter ya. Foxy ile aynı derecede gözümde :/

Evet yeni NAKAMAmız hayırlı uğurlu olsun
Bu dakikadan sonra Jinbe o koca karının dediklerini takmaz, takarsa artık adam değil derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık