Son sayfada sağ apt köşede yazısız bir çizim var. Orası herşeyi anlatıyor.Offf biran önce çeviri gelsede biz ingilizce cahilleri okuyabilsek şuan tartışmaları okumakla yetiniyorum ki o bile zevkli...Bölümü düşünemiyorum.
Pudding vs nami olmazsa seriyi bırakırımSanjinin kızlara karşı dövüşmeyeceğini biliyoruz , o yüzden bunu başkasına bırakma olasılığı ya da Pudding gittikten sonra ablasını kurtarma ihtimali yüksek. Öbür türlü ortaya çıkarsa Kalifanın karşısında olduğu gibi kum torbası olur.
Aman diyeyim; şu hız bile az geliyor; ağzımızı hayırlı açalım.Bu ırkçılık sana yakışmadı, Neko. Tayfanız zaten öyleydi. Carrot mu fazla geldi. Güç ise güç hız ise hız, her şey var.
İki yonkou arada bunlar hem arc uzun olurdu hemde Luffy gücü yetmez demezdik. Gerçi bu arcın işleniş hızı Op standartlarının 10 katı falandır. Bu arcın satmayacağını mı düşündü, bu kadar hızlı işliyor.
2y sonrasıçok kötü diyen troll oyları geçtim orta diyen oy bile yok. O zaman bu bölüm için son kaç arc'ın en iyi bölümü diyelim?
Moderatör tarafında düzenlendi: