Nasıl sorun olmayacaktı öldürelecekti? Bu spoilerden ne anladın sen?Luffy yanlış yaptı, Sanji'yi kurtarmaya gelmese sorun olmayacaktı
Nasıl sorun olmayacaktı öldürelecekti? Bu spoilerden ne anladın sen?Luffy yanlış yaptı, Sanji'yi kurtarmaya gelmese sorun olmayacaktı
Germayı öldürecekler, Sanji adamlara yardım bile edebilirdiNasıl sorun olmayacaktı öldürelecekti.
Gevezelik yaparsam nabacan çok merak ettimSanji'nin bir ailesi vardı, Baratie. Luffy'den önce şefkat görmemiş gibi ifade edilmesi yanlış.
Rebecca denilen çapsız bile Luffy'e güvenip, kaderini emanet ediyorsa Sanji de edecek arkadaş. Etmezse ben ona adam demem.
Hater mı? Argümanlarım hangi perspektifden hatalı söyler misin? Antitez kurmuyorsan gevezelik yapma.
Puding öldürecekmiş Sanji'yi kardeş. Germa'nın içinde Reiuju da var...Germayı öldürecekler, Sanji adamlara yardım bile edebilirdi
Puding içindekini söylemese, yarın yine herkes öldürülecekti.Nasıl sorun olmayacaktı öldürelecekti? Bu spoilerden ne anladın sen?
Bana öyle bir gayen varmış gibi gelmedi. Yaptığın o gün onu yazanlarla dalga geçmek.Bir bilinmezliği ortaya çıkarma gayetindeyim.
Bunu bilemezsin, belki yaşadığı bu olaylardan sonra böyle davranıyor ? Plan germayı öldürüp, zenginliklerini almak ve Sanji çok rahat bu plana beni dahil et mom diyebilirdiPuding öldürecekmiş Sanji'yi kardeş. Germa'nın içinde Reiuju da var...
Reiju'dan bahsediyorum onun ölmesini isteyecek biri mi bu Sanji. Hiç kıvırmaya çalışma Ferit... Sanji Germa'dan nefret etse bile böyle bir plana dahil olmazdı orası da ayrı bir olay.Bunu bilemezsin, belki yaşadığı bu olaylardan sonra böyle davranıyor ? Plan germayı öldürüp, zenginliklerini almak ve Sanji çok rahat bu plana beni dahil et mom diyebilirdi
Çok mantıklı arkadaş dikkat et.Antitez kurman lazım.Meşgul etme yoksa.Bana öyle bir gayen varmış gibi gelmedi. Yaptığın o gün onu yazanlarla dalga geçmek.
Yanlış anlaşılmasın. Ben planı olduğunu iddia etmedim o zamanlar. Yani o yüzden kafayı sana takmışım gibi düşünme.
Ancak sen kendin bir şey yazmıyorsun, milletin yazdıklarıyla da yeni bölümler çıktıkça dalga geçiyorsun. Eee nasıl olacak bu iş? O zaman kimse bişi yazmasın.
Sanji şimdi bile momla pazarlık yapmadı mı ? Mom makul bi kadın eğer Sanji işin içine girip pazarlık yaparsa Reiju'yu kurtarabilirdi vesaire vesaire... Yani Luffy'nin buraya gelmesi olayları hangi açıdan iyiye götürdü yazsana ? Sanji tek başına daha rahat ve aklı başında davranıp kurtulurdu diyorum.Reiju'dan bahsediyorum onun ölmesini isteyecek biri mi bu Sanji. Hiç kıvırmaya çalışma Ferit... Sanji Germa'dan nefret etse bile böyle bir plana dahil olmazdı orası da ayrı bir olay.