MalesefLuffy değilde Nami'nin ölmesi gerekiyordu aslında. Esir altındayken bu kadar şuursuz konuşma sonrası yan karakter olsa öldürülürdü tayfasında bulunan kişi. Tabi ki hiç bir şey olmayacak, Luffy kurtulacak ve Big Mom yenilecek.
MalesefLuffy değilde Nami'nin ölmesi gerekiyordu aslında. Esir altındayken bu kadar şuursuz konuşma sonrası yan karakter olsa öldürülürdü tayfasında bulunan kişi. Tabi ki hiç bir şey olmayacak, Luffy kurtulacak ve Big Mom yenilecek.
Linlin'in bu kadar istediği beni kk yapacaktı dediği politik evlilik olsa olsa Mihawk'la olur. Başka bir seçenek serinin olmayan güç dengesini bozar. İmkanı yokBende başta Mihawk diye düşündümde. Olma ihtimali sıfır. Nedenleri ise ;
1-Lola kim köpek ki Mihawk gibi birini reddediyor ? Ondan iyisini bulamaz.
2-Mihawk zaten böyle saçma sapan işlerle uğrsaşmaz. BM ye müttefik olup ne yapacak ? Olsa olsa Shanks ın ortağı olur.
Zaten Mihawk direkt olarak müttefiki olsa BM ile birlikte tek tek avlarlar diyer younkolarıda onda hem fikirim. Ama olamaz bence. Bireysel güçten çok devlerin ordusu falan müttefiki olabilirdi.Linlin'in bu kadar istediği beni kk yapacaktı dediği politik evlilik olsa olsa Mihawk'la olur. Başka bir seçenek serinin olmayan güç dengesini bozar. İmkanı yok
Mihawk değilse aslında kimdir bilemem ama görmediğimiz biri ve oluşumu olsa gerek.
2 seçenek kalıyor.Elbaf ya da Wano.Linlin'in bu kadar istediği beni kk yapacaktı dediği politik evlilik olsa olsa Mihawk'la olur. Başka bir seçenek serinin olmayan güç dengesini bozar. İmkanı yok
Mihawk değilse aslında kimdir bilemem ama görmediğimiz biri ve oluşumu olsa gerek.
Elbaf'tır. Lola'nın kaçmasından, linlin'in kızmasından belli. Dendiği gibi Lola düğünü bozunca gururlu devler bunları silmiştir defterden. O yüzden dev yoktur.2 seçenek kalıyor.Elbaf ya da Wano.
Sfenx mi manticour mu ne var dı ID de ki kanatlı aslan o sığdıysa devlerde sığar.Bence devlerin sevilmemesinin nedeni kitaba sığmamaları. Evlilik mevzusuyla alakalı olacağını sanmıyorum. Chopper, Monster noktasına çıktığında kitaba sığmayacak ve oradan çıkabilecekler kanımca. BigMom da koleksiyonuna devleri katamadığı için sinirleniyor. Oluşacak kargaşada her şey belli olacak kanımca.
Cracker Dressrosaya çıksa olacağı şey ortada.O organizasyonu Cracker tek alır. Dof olası bile değil bence damat olarak. Gücü yetmez.
Mihawkın da Babunları var. One Piece dünyasında Aids nasıl yayıldı sanıyorsunuz.Zaman olarak bakarsak horohoro'dan öncesinde gerçekleşmiş evlilik mevzusu. Yani o zamanlar Mihawk işi gücü yerinde olan, eli yüzü düzgün en ideal bir damat adayı konumunda. Damat avcısı Linlin'in gözünden kaçmış olamaz.
Üstelik Dof'un Viola'sı var
Mihawkın da Babunları var. One Piece dünyasında Aids nasıl yayıldı sanıyorsunuz.