Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 846: Tamago'nun Savunması

Bölüm Nasıldı ?

• Kullanılan toplam oy
    137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy geçen 2 yıldan sonra adada sadece hayatta kalma adına kafa yormuş gibi, zira yaptığı bu saçma hareketten sonra Nami'nin öleceğine hiç ihtimal vermiyor sanırım. Namiyi oradan meyvesi yardımı ile uzağa atacağını düşünüyordum son ana kadar. Fakat gücünü oradaki çimlere tutunmak için kullandı. Önümüzdeki bölüm kral hakisi patlatır belki sinirlenip. :confused:

Luffy bence halen olayın ciddiyetinde değil.Bu beni biraz sinir ediyor yok yemek getirmezsen bur dan kıpırdamicam bigmom gelse tek atsa ne sevinirim:(Koş koca yonkou adasındasın yahu ve tek bile değilsin kendine acımıyorsan namiye acı la.

Luffy geçen 2 yıldan sonra adada sadece hayatta kalma adına kafa yormuş gibi, zira yaptığı bu saçma hareketten sonra Nami'nin öleceğine hiç ihtimal vermiyor sanırım. Namiyi oradan meyvesi yardımı ile uzağa atacağını düşünüyordum son ana kadar. Fakat gücünü oradaki çimlere tutunmak için kullandı. Önümüzdeki bölüm kral hakisi patlatır belki sinirlenip. :confused:
Nami'yi fırlatsa, ölürdü diyeceğim ama Op'de kim ölmüş. Luffy tayfasında ki kişilere kendi isteklerinden daha çok değer vermiyor. Önce kendi lafı sonra diğerlerini hayatı geliyor.

Bence dışardan yardım felan gelmeyecek neden mi mom un bu cevrede heryerde gözü kulağı var lufylerin yaptığı herşeyi izliyorlardı misal. marcolar v.s gelse mom un her türlü bilgisi olur ve önlemini alirdi.

Ki zaten öyle devasa orduyu gizlice sokamazsın deniz altı dahil heryerde sistemi vardi.

Brookla pedronun konuşma efsaneydi cok güldüm :D pedroda neymiş hea korsanmış eskiden sanırım birde mom dan taşı çalmaya çalışmış adam yürek yemiş tam tayfaya lazim olan kişi hem güçlüde :)

Luffy fena combo yedi ama normal bitkindi zaten craker dövüşü üstüne sanji den yenen dayak üstüne bu ordu. Ama luffy kale askerlerini pert etmis ve barbar diye adlandırılıyorlar baya sağlamalarmış demek. Sağlam bir luffy bu ordunun yarısını haşat ederdi bence. Yani su kale askerlerin disindakilerin çoğunu.

Nami mom un gücü olan zeus ve prometheusun gücünü kullanabiliyor. Bu direk mom u caunterlar ve olasi bir mom dövüşünde bunları kullanamamasini sağlar.

Nami'yi fırlatsa, ölürdü diyeceğim ama Op'de kim ölmüş. Luffy tayfasında ki kişilere kendi isteklerinden daha çok değer vermiyor. Önce kendi lafı sonra diğerlerini hayatı geliyor.
Bir kaç kere okudum yorumunu da luffynin kendi düşünceleri arkadaşlarının hayatından önce mi geliyor demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?

Şuanda zaten arkadaşının önceliğinde değil mi.Yoksa ben mi yanlış anladım olayı.
O zaman Luffy için Sanji>Nami diyebilir miyiz? Sonuçta koca ordunun geldiği ağaç tarafından belirtiliyor fakat Luffy Nami'ye uzaklaş vb gibi şeyler söylemiyor. Namiyi tutan kadın orada onun canının alabilirdi Luffy çimleri koparırken.

Bir kaç kere okudum yorumunu da luffynin kendi düşünceleri arkadaşlarının hayatından önce mi geliyor demek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Şuanda zaten arkadaşının önceliğinde değil mi.Yoksa ben mi yanlış anladım olayı.
Yemek yemeyeceğim dedi ve oradan gitmeyeceğim diye birde üstüne söz verdi. Nami en azından saklanalım falan demesine rağmen dinlemedi. Yemek yesin veya yemesin kendi hayatını geçtim Nami'yi orada riske attı. Mom onları öldürün dese şuan işleri bitmişti ya da Luffy canlı olsa da olur deseler yine Nami'yi öldürebilirlerdi.

Ben mi yanlış düşünüyorum?

Yemek yemeyeceğim dedi ve oradan gitmeyeceğim diye birde üstüne söz verdi. Nami en azından saklanalım falan demesine rağmen dinlemedi. Yemek yesin veya yemesin kendi hayatını geçtim Nami'yi orada riske attı. Mom onları öldürün dese şuan işleri bitmişti ya da Luffy canlı olsa da olur deseler yine Nami'yi öldürebilirlerdi.

Ben mi yanlış düşünüyorum?
Ah keşke mom öyle bir şey dese neyse.Bende öyle düşünüyorum dostum sadece su arkadaş olayında tamam bir arkadaşı için orda ama dediğim gibi tek olsa neysede la nami brook gilde orda sen ölsen neyse de nami gilden ne istiyon bence saklanmaları lazım ve doğru zamanı aramaları lazımdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık