Ben Roger'in gücünü de merak ediyorum.. Düşünsenize Yonko'ların gücünün dahi üstünde.. Of nasıl tasavvur edilmesi gerekiyor düşünüyorum ama yok Bakalım seri sonunda bize neler yaşatacak.O değil de bir ara KK'lığı yerin dibine sokmaya çalışanlar vardı. Yok Kaido sadece ölmek istiyor, yok Bigmom'ın tek derdi şeker gibisinden abidik gubidik şeyler söyleniyordu. Görüyoruz ki hiçbir yonkou bir başkasının Raftel'i bulmasını istemiyor. Ve yine görüyoruz ki Bigmom baya baya Raftel'i bulmak istiyor. Neyse, ses kesen bölüm olmuş bu. İyi de olmuş.
Bir de son sayfada editörün yazdığı şey kafama takıldı. KK olmak için tek şans nedir lan? KK mı olmak istiyorsun? Şimdi alamadıysan sonra güçlenip, orduyu toplayıp Bigmom'ın tepesine çökersin. Ne demek tek şans? :/
Delirince neler yapacak bakalım. Yonkou'nun çılgın atması, arc'ın en güzel sahneleri olacak gibi duruyor.Koca Ana çok güçlü.
Pedro ve brook dan dolayı olmasın bu tek şans olayı,çok yakınındalar kitabenin belki ondan dolayı tek şans muhabbeti.Tayfayı toplayıp gelse belki pedro ve brook kadar yakınına gelemezler.O değil de bir ara KK'lığı yerin dibine sokmaya çalışanlar vardı. Yok Kaido sadece ölmek istiyor, yok Bigmom'ın tek derdi şeker gibisinden abidik gubidik şeyler söyleniyordu. Görüyoruz ki hiçbir yonkou bir başkasının Raftel'i bulmasını istemiyor. Ve yine görüyoruz ki Bigmom baya baya Raftel'i bulmak istiyor. Neyse, ses kesen bölüm olmuş bu. İyi de olmuş.
Bir de son sayfada editörün yazdığı şey kafama takıldı. KK olmak için tek şans nedir lan? KK mı olmak istiyorsun? Şimdi alamadıysan sonra güçlenip, orduyu toplayıp Bigmom'ın tepesine çökersin. Ne demek tek şans? :/