Zaten karşıda ki adamlar bayılsın, sürünsün demiyorum da şimdiye kadar K.Haki hani bayılma etkisi yaratan bir güç olarak gösterdi. Hayır BM karşısına çıkacak da o zaman mı öğreneceğiz ne işe yaradığını.. Anlamadığım o işine gelinde 100 adamı bayıltıyor. Hani yorgun yada bitkin o ayrı ama o haliyle bile dövüş çiziyorsa bunu da yapabilirdi.Denizci eri de değil ama karşısındakiler yahu. Hem tam bilmediğimiz için H.hakinin artı eksilerini kötü duruma da düşürebilirdi bizim oğlanı. Mesela şöyle diyelim "H.Hakide G4 gibi kalori harcıyor" bu durumda bizim oğlan iyice kötü duruma düşebilirdi kanımca.
Kadının tek derdi düğün pastası ve germa sonuçta. Ayrıca Sanji Judge'ın en sevdiği çocuğu da sayılmaz. Bence iş en azından kağıt üstünde resmiyete bindikten sonra Sanjiyi koruyan bir şey yok kaldı ki bizim tayfayı koruyan hiçbir şey yok.Arkı ben de biraz W7'ye benzetiyorum. O ara o arkı güncel takip edenler de bu arkta olduğu gibi ne olacağını tahmin edemiyordu bence.
BM benzetmeni de anladım ama BM'nin bundan ne çıkarı olacak ki? Kadın istese zaten kimseyi tınlamadan duman eder ortalığı. Sanji BM'nin yanında çok küçük kalıyor. Bu yüzden yüzüne gülüp, söz verip arkasından iş çevirmesi bana mantıksız geliyor. Öyle bir şey yapması bence sadece BM'nin kendisini küçültür.
Yanında Law olmasa belki olurdu ama içlerine sinmeyip yarı yoldan dönüp gelseler güzel olur.Kaç bölümdür o gözler çizgili; Kral hakinin kralını kullandıracaklar Kaptan'a. Az kaldı biraz daha ayarlarıyla oynayın çocuğun. Sende ağzından salyalar akıta akıta bayılan insanlarla kutlama yaparsın artık Big Mom-cık. Sanji'ye bir şey demiyorum, sırf güçleri uyansın diye ortam hazırlıyor Oda. Power-up'ını yapıp geri dönecek tayfaya. Zoro'da, Wano'ya giderken yolunu kaybedip gelse şuraya on numara olur.