Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GAMBIT

Panellerden birinde sanji'nin kasi ters tarafa kivriliyor. Cizim hatasi olabilir mi acaba? Gerci boyle bir konuda hata yapacagini dusunmuyorum. Oda bir seyler soylemeye calisiyor olabilir.

Bir bölümle sevmedik ki bir bölümle nefret edelim. Sanji reyizdir! Zeff faktörünü unutmak büyük hata. Raiden de değinmişti galiba. Haydi mutlu günlerimize dönelim diyeceğini sanmıyordunuz herhalde.

Panellerden birinde sanji'nin kasi ters tarafa kivriliyor. Cizim hatasi olabilir mi acaba? Gerci boyle bir konuda hata yapacagini dusunmuyorum. Oda bir seyler soylemeye calisiyor olabilir.
Bana çok saçma bir çizim hatası gibi geldi. Bir sonraki sahnede değişmese anlarım da lak diye değişiyor. :(

Şimdi öncelikle Sanjinin yaptığı şey anlaşılabilir bir şey hak veriyorum. Fakat 10 senelik Sanji fanı olarak adamlık konusunda Zoroya rakip kimse olmadığını anladım bu bölüm sayesinde. Zeff abimiz falan eyvallahta Sanjiye koşan kişi Nami olsaydı o tekmeyi atabilir miydi? Hayır karakterinden ödün vermezdi Sanji bu konuda. Fakat kız için karakterinden ödün vermeyen bir kişi kaptanı için karakterinden ödün verebiliyor.

Zeff falan iyi hoşta bu arada Zoroyu Kuina ile bile tehdit etseler o illede kaptanım derdi. Mihawkın önünde eğilerek Kuma ile anlaşarak gösterdi zaten bunu.

Zoronun adamlığı>>>>>>Sanjinin adamlığı
Sezarın hakkı Sezara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık