Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadarki gördüğüm en kötü tespitlerden birisi bu sanırsam. Tayfa Luffy'nin her şeyi. Arkadaşları için KK olmaktan bile vazgeçecek birisi.
Asıl bu tespit ortalığı yakacak kadar kötü:artiz:
Luffy şapkayı alırken yola tayfa bulursam Korsan Kral olmaktan vazgeçerim diyemi çıktı o ne biçim tespit
Buggy arcta hazinem diye şapkaya ağıt yakmadığı kaldı be

Bence suçlu değil çaresizlikten triplere girmiş ve Luffy'nin yaptıklarından haberi yok.
Abartılcak durum görmüyorum.Oda'nın devamlı uyguladığı duygusal çaresizlik durumları.
Ha tabi haterlara gün doğacak ona bir şey diyemem :D
Sanji'yi anlıyorum ama bu konuda biraz daha dik dursaydı bir noktadan sonra daha iyi olurdu. Kendi açısından bilerek dayak yemesine bir şey demiyorum. Çok güzeldi. Ama Kaptanına sonuna kadar güvense daha iyi olurdu benim açımdan.

Hele öyle çocuksu bir surat ifadesiyle Sanji'yi görüp güldüğü sırada Cracker'in sözlerinin aynısını demesi. Benim içimi yaktı lan.:S

Sanji'yi anlıyorum ama bu konuda biraz daha dik dursaydı bir noktadan sonra daha iyi olurdu. Kendi açısından bilerek dayak yemesine bir şey demiyorum. Çok güzeldi. Ama Kaptanına sonuna kadar güvense daha iyi olurdu benim açımdan.
Oda'nın Sanji'yi bu kadar çaresiz bırakması benide uyuz etti ama elden bir şey gelmiyor maalesef :D

Cracker ne dedi Sanji' sizi görünce defolun aşağılık korsanlar der, Luffy ne dedi , Sanji' evlenmeyi tercih etse bile bize karşı böyle konuşmaz. Ne oldu Crackerin dediği gibi.

Luffy şapkayı takıp, iyi var git yoluna derse bence Nutella gibi tatlı olur.

Sanjinin sebebi bile olsa Crackeri haklı cikarmayacakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık