Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof'tan sonra Cracker'ada bedava şehir turu :D Dof'a taksi 100 lira yazsa Cracker'a 300 falan yazar.
Lastik seyahat olarak iyi yolculuklar dileriz.

Babanında gözler kalbe dönseydi iyi olurmuş :D

Gelelim ciddi olayımıza.Sanji'nin planı falan yok anladığım kadarıyla hala aklı tehditlerde kalmış.Ama bilmiyor ki Luffy zaten Big Mom'un as adamını indirdi o yola girdi.Şuan Sanji son derece çaresiz ama klişe olayını beklediğim gibi basit yansıtmamış.İyi vurgulamış neyin ne olduğunu.Kaptanına saygısızlık falan geçin o işleri.Şuan Sanji'nin yaptığı köprüden geçene kadar ayıya dayı demesi.

Bu arada Luffy'nin bakışlarda hiç iyi değil.Sanji'yi ciddiye almışa benziyor.Ne halin varsa gör diyecek gibi :D

@Reiper
Sen yeter ki gül savcım. :(

@Erkan12
Usopp'a densizliği için çemkirmişti. Tayfadan birisinin hayatı söz konusuysa gerisi teferruattır. Sanji'nin ayrılmasını Bigmom'ın emrine girmekten daha kötü olarak görüyor Luffy. Hal böyleyken aksini düşünmek imkansızdır.

İstediği kadar sebebi olsun. Luffy o gözlerle bakarken tekmelersen olmaz.
Burda yazar sanjiden iğrenmemizi istiyor. Neden acep.
Luffyden sonra en çok sanjiyi severdim ama artık chopper.
Sonra zoro sonra franky falan fistan. Sanji usopptan sonra.

BM'nin doğa üstü güçleri acayip ilgi çekici.Şeytan meyvesiyle de bir bağlantısı yok gibi .Bakalım nezaman açıklanacak, @Kensei teorini merakla bekliyorum..:good:

Dof'tan sonra Cracker'ada bedava şehir turu :D Dof'a taksi 100 lira yazsa Cracker'a 300 falan yazar.
Lastik seyahat olarak iyi yolculuklar dileriz.

Babanında gözler kalbe dönseydi iyi olurmuş :D

Gelelim ciddi olayımıza.Sanji'nin planı falan yok anladığım kadarıyla hala aklı tehditlerde kalmış.Ama bilmiyor ki Luffy zaten Big Mom'un as adamını indirdi o yola girdi.Şuan Sanji son derece çaresiz ama klişe olayını beklediğim gibi basit yansıtmamış.İyi vurgulamış neyin ne olduğunu.Kaptanına saygısızlık falan geçin o işleri.Şuan Sanji'nin yaptığı köprüden geçene kadar ayıya dayı demesi.

Bu arada Luffy'nin bakışlarda hiç iyi değil.Sanji'yi ciddiye almışa benziyor.Ne halin varsa gör diyecek gibi :D
Reyiz bu konuda suçlu.

Bu kadar tehditlere boyun eğmesi Zeff'in bile tepesini attırırdı. Hadi bilerek dayak yedin, tamam diyeceğim. Ama Luffy gibi bir adama bu sözleri söylemek her ne sebeple olursa olsun yanlış. Luffy'nin neden böyle yaptığını duyduğunda bile Sanji'yi şamarlamasını istiyorum. Sen bana inanmıyor musun la gibisinden. He Luffy şu an belki de Yonkou'ya kafa tutacak güçte değil. Ama Sanji Luffy için KK olacak adam deyip inancınını gösterdikten sonra böyle bir olay olması yanlış.

Sanji, Zeff ve sevdikleri ölmesin diye Luffy'ye öyle davranıyor. Bu davranışlar Luffy'nin artık kime olur bilmiyorum da birilerine fena patlamasına sebep olacak.

Luffy ve Sanji'nin o bakışmaları içimi şey etti be. Duygulandım. Luffy o adayı yıkar la Sanji senin için. Yapmayın oğlum böyle.

Sanji tayfadaki en plancı , stratejist adam.Böyle durumlardaplansız hareket etmez.Şu an eli kolu bağlı olduğundan tek yapabileceği "rol icabı" karşı gelmek.Lffy eninde sonunda anlayacaktır onu.Saknjinin şuan yerine getirmesi gereken büyük soumlulukları var.Ve bunu gaddar kardeşlerinin yanında açıklayamaz.Luffy de bunu bilmediğinden fevri davranıyor.Elbet esrçekler ortaya çıkacaktır.
Hemen galeyana gelmeye onu damgalamaya gerek yok.

Şaşırdım birde 3 tatlı komutandan 1.oğul .Pero ve Bobbin yok.Peyir adam hakkaten çıkmış.:DLuffy bunuda omlet yapıp yer:D

Reyiz bu konuda suçlu.

Bu kadar tehditlere boyun eğmesi Zeff'in bile tepesini attırırdı. Hadi bilerek dayak yedin, tamam diyeceğim. Ama Luffy gibi bir adama bu sözleri söylemek her ne sebeple olursa olsun yanlış. Luffy'nin neden böyle yaptığını duyduğunda bile Sanji'yi şamarlamasını istiyorum. Sen bana inanmıyor musun la gibisinden. He Luffy şu an belki de Yonkou'ya kafa tutacak güçte değil. Ama Sanji Luffy için KK olacak adam deyip inancınını gösterdikten sonra böyle bir olay olması yanlış.
Bence suçlu değil çaresizlikten triplere girmiş ve Luffy'nin yaptıklarından haberi yok.
Abartılcak durum görmüyorum.Oda'nın devamlı uyguladığı duygusal çaresizlik durumları.
Ha tabi haterlara gün doğacak ona bir şey diyemem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık