Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He bir suru kopya klon ve teknoloji gordukten sonra sahte Sanji olabilmesi de bana makul geliyor. Hem Cracker' in su an Sanji' nin söylediği sözleri nasıl direk bildiği de bu şekilde bağlanmış olur belki.
Luffy daha kaç yıllık Sanji'sini tanıyamıyorsa bıraksın kral olmayı köyüne dönsün.

Luffy daha kaç yıllık Sanji'sini tanıyamıyorsa bıraksın kral olmayı köyüne dönsün.
Bana şimdi seride ki k.haki hakkında bir suru ornek verdirme Selim bence. :) Dof' ta var içinde. Diğer taraftan zaten olayın su an bununla bir alakası yok. Neler olduğunu gormedik belki de Luffy farketti bunu. Çünkü bir kaç bölüm öncesinde zaten kandı böyle bir olaya.

Bana şimdi seride ki k.haki hakkında bir suru ornek verdirme Selim bence. :) Dof' ta var içinde. Diğer taraftan zaten olayın su an bununla bir alakası yok. Neler olduğunu gormedik belki de Luffy farketti bunu. Çünkü bir kaç bölüm öncesinde zaten kandı böyle bir olaya.
Luffy'ye söylenen o sözlerin geri dönüşü olmaz, orada Zoro olsa çoktan kesmişti Sanji'yi.

40 yillik Zoro faniyim ama o adamin sanji olduguna inanan Sanjinin oyle seyler diyecegine inanan adamlar Sanjiyi hic tanimamis demektir.Nami mi Robin mi la bu adam.
Oda boyle buyuk bir tekrara girmez.
Strong worldeki gibi bisey olucak.

Bu yaptığımız basit bir korsancılık oyunu değil. Roronoa Zoro bu burada kalsın. İnancım böyle bişey söylendiyse bunun Sanji tarafından söylenmediğidir eğer Sanji yaptıysa Zoronun sözü yeterli.

BM'yi acayip karizma çizmiş bi elinde güneş,bi elinde bulut.BM dağıtacak ortalığı.Yonji ve Niji Nami'yi görüyorlar sanırım :D

[cheese Minister (Charlotte house 19 man)
S (Charlotte) Mondor ]

[butter Minister (Charlotte house 18 woman)
S (Charlotte) Garrett]

[cream Minister (Charlotte house 5 man)
S (Charlotte) Opera]
Yav şu peynir adam Trebol'ün çakması gibi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık