Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 843 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji triplere girmiş falan değil. Robin durumuyla alakası yok pek bu durumun. Arabeskçi arkadaşlar belli ediyor kendilerini hemen kaptana güvenmiyor saygısızlık vs diye de bana kalırsa alakası yok. Zeff namlunun ucunda olabilir ve tek bir hatada zeff ölebilir. Luffy nin kolları baratie ye uzar diyorsanız ne ala ama bu işlerin çok ciddileştiğinin kanıtı bence. Sanji luffy nin kafasız olduğunu bildiğinden dolayı böyle davranıyor. Sanji aptal değil o da biliyor oradakilere kafa tutamayacağını. Tek başına her yere meydan okuyacak bir adam değil sanji. Keyfine kaptanın gönderip gücünü düşürecek değil. Zeff in sanji üzerindeki etkisi hafife alınacak bir şey değil. Luffy nin durumdan bir şekilde haberi olup bir şekilde müttefiklere haber vermesi şu an saçma ama sanji söylerse bir şekilde ve onlarla irtibat kurulursa sonra herkes istediği gibi delirebilir aile karşısında.

Forum ahalisi çoktan söylemiştir ama ben de diyeyim. Dragon ve Linlin gibi heykeline beton yetmeyecek karakterlerde hava olayları vurgulandıysa bunun en mantıklı açıklaması H. Hakidir bence.

Sanji'nin hatalı olduğunu en baştan beri söylüyorum. Zou'dan beri hatalı Sanji. Bunu anlamanız için bu bölüme gerek yoktu bence. Sırf Zoro'nun haklı olduğunu kabul etmemek için Sanji'nin hatasını görmezden gelenler vardı. Şimdi hepsi Sanji'yi ayıplıyor.

Bunu yapan Sanji'yse bir planı olsa dahi yine hatalı. Hatasını iyice katlamış olur yani. Bazıları şakayla demiş ama cidden Zoro şunu görseydi Usopp olayındakine benzer bir tepki koyabilirdi. Onu söyleyeyim baştan. Eğer Sanji değilse zaten bir önemi yok.

Oda da iyice saçmalamaya başladı. Sanji böyle bir şey yaptıysa rezillik. Eğer Sanji değilse herkes tahmin etti yine rezillik. İki ucu paslı değnek. Buralara girmemesi lazım.
Şu tarz bir şeyi Zoro'ya yaptırsa etmediğim küfür kalmaz.
Katılıyorum. :good:

Luffy'yi sabo ile tehdit etseler denden muşi ilede konuştursalar. Luffy ne yapardı ? Hemen dalardı deme dalmazdı çünkü
Luffy gidip bunun için kaptanı olarak inandığı kişiye de böyle davranmazdı. Sen Luffy'nin KK olacağına inanan adamsın. Yaptıklarına bizzat şahit olan birisin. Gidip bu adama pis korsan diyip saldırman hatadır benim açımdan. Elbet bir şey çıkacak altından ama bence izlediği yol yanlış. Tabi fikrim altından çıkacak olan şeye göre değişebilir de.

Luffy lafını yemiş oldu gibi duruyor şu an. Cracker'in Luffy'nin kızmasına sebep olan sözlerinin aynısını söyledi şu an. Benim zoruma gider bu.

Luffy gidip bunun için kaptanı olarak inandığı kişiye de böyle davranmazdı. Sen Luffy'nin KK olacağına inanan adamsın. Yaptıklarına bizzat şahit olan birisin. Gidip bu adama pis korsan diyip saldırman hatadır benim açımdan. Elbet bir şey çıkacak altından ama bence izlediği yol yanlış. Tabi fikrim altından çıkacak olan şeye göre değişebilir de.

Luffy lafını yemiş oldu gibi duruyor şu an. Cracker'in Luffy'nin kızmasına sebep olan sözlerinin aynısını söyledi şu an. Benim zoruma gider bu.

Ne deseydi canım kaptanım git burdan mı deseydi ?

He bir suru kopya klon ve teknoloji gordukten sonra sahte Sanji olabilmesi de bana makul geliyor. Hem Cracker' in su an Sanji' nin söylediği sözleri nasıl direk bildiği de bu şekilde bağlanmış olur belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık