Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tank falan fegil ya yine ayni luffy sismis sadece icine gomup firlatiyor hepsi bu oda bu karakteri bilerek böyle yapiyor sempatik olsun falan acikcasu ben pek begenmedim bu durumu

Ciddi misin la sen :D Tek atmışmış, tank moda geçmiş havaya uçurmuş, sen bunu tek atmak mı anladın cidden? Dofy'nin Kong Gun yediği vakit de tek yedi sanmışsındır sen. Nami konusuna hiç girmek istemiyorum ama; Nami bu ağaç elemanların başının ağzında, eğer bir şey yapabilse idi en başta bu yapar idi. Yani önceden gördüğümüz sahnelere bakacak olursak BM'e ters düşmektense Cracker'e ters düşmeye yeğler imiş bu elemanlar. Anlayacağın üzere Nami'nin koruması görevini görüyorlar şuan. Ayrıca Nami olmasa o askerler Luffy'e ne yapardı sence :/ Ciddi ciddi G4'de 11 saat kalıp alayını haklayacağını falan mı zannettin :/
Kardeş 11 saat boyunca savaşıyor askerleri geçemiyor. Cracker saldirinca tankmanin icine gömülüyor ve geri puskurtuluyor kanlar içinde spoilerda yazan bu. Yani vücuda ulaşınca tek hamleyle işini bitiriyor. Sana tek yemeninde tanimini yaptim idrak edemediysen daha da davosa gelmem

2 v 1 diye ağlamasın bence Cracker fanları. Naminin çapı ne :D
Dof ile vsde Lawın payı cidden aşırı fazlaydı .Ki Crackerin o geçen zamanda Namiyi alamaması ayrı bir çapsızlık Dof reyiz olsaydı Haki ile bayıltırdı. Bu vs burda biter bir daha geri dönmez bu sahneye büyük ihtimal.
Önemli konukları görürüz bir sonraki bölümde. Sonra düğünü Luffynin Crackeri fırlatıp atarak basmasını izleriz.

Bu arada Zoro fanlarına selam olsun :)

Oda Luffy vs. Cracker'i iyice trolle bağlamış forum bundan memnun olmayacak :D

Yalnız ilk kez bariz bir şekilde 2'ye 1 izliyoruz Luffy'de. Bizimkilerin ve yonkou adamlarının seviyesi bakımından tokat gibi bi mesaj olmuş bu. Seride vs. sırasında güç olarak en fark olan kişi Croco idi(Enel'i saymıyorum), onda bile 1'e 1'de aldırdı üçüncüde de olsa.

Güç farkı dışında bu arkın Luffy merkezli olmadığının da bir göstergesi bence bu. Resmen espri malzemesi olarak kullanıyor Luffy'nin vs.sini.

Arkın baş karakteri Sanji. Vurgulamış oldu bunu iyice.

Edit: Tankman'ın ciddi bir mod olduğunu sanmıyorum. Nightmare ya da Mizu gibi tek seferlik trolleme.

Ve çoğu kişi Luffy Nami'yi de koruyordur bir yandan demiş. Hiç zannetmiyorum, Nami kendi korunur gerek olursa kankaların da yardımıyla.

Ayrıca Cracker'i baştan beri Dof'tan güçlü gördüm emin olmamakla birlikte. Ve uzun bir süre emin olamayacağım çünkü bu vs. hem sonuçlanmadı hem de ciddiye alınacak bir tarafı yok :) Dediğim gibi espri malzemesi yaptı, vakit kazandı Oda bu vs. ile.

Son düzenleme:
Kardeş 11 saat boyunca savaşıyor askerleri geçemiyor. Cracker saldirinca tankmanin icine gömülüyor ve geri puskurtuluyor kanlar içinde spoilerda yazan bu. Yani vücuda ulaşınca tek hamleyle işini bitiriyor. Sana tek yemeninde tanimini yaptim idrak edemediysen daha da davosa gelmem
Benim bildiğim " tek yemek " birisi birine saldırı yapar, o saldırıyı yediği andan itibaren bayılır. Burada "kanlı cracker" diyor, yani baygın cracker diye bir ifade görmüyoruz. Her kanı akan tek yemiş olsa idi Dofy 3-5 kere tek yemişti. Anlayacağın üzere, oradan kalkar ise senin "tek yedi" ifaden çöpe gidiyor.

Yanlışım yok ise Ray o sırada H.Haki'yi kontrollü salıyor idi. Sadece bayıltmak istediklerini bayıltmış, H.Haki'yi ileri seviyede kullananların yapabildiği bir işlev imiş bu yaptığı.
Ust seviye degil kontrol edebilen herkes yapiyor örneğin Luffy shabondyye geri geldiginde bu sahte Luffyye yapmisti. Rayde kontrollu salmiyor. Toptan Allah ne verdiyse hatta bayilmayanlar icin cok iradelisiniz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık