Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami kaçmamasına rağmen cracker ona hiç dokunamadıysa ki dokunsa ölür bu luffynin açık ara daha güçlü olduğu anlamına gelir.Bisküviyle oyalıyor diyorum inanan yok.

Lucci kapışmasında bile franky durmadı kaçtı luffy bir kaçırsa ölürdü mesela.
Vivre Card'ı var, ormanın hanım ağası gibi takılıyordur şuan. :D
Onu da geçtim, Luffy varken dokunamaz Cracker Nami'ye.

Aklıma Luffy'nin bir lafı geldi. Punk hazard'da geçti bu. Rayleigh fuseeni sadece sektirmek için kullanmak büyük kayıp demiş. O da lastiğin yansıtmasına ek olarak kendi gücünü ekleyip isabetli atışlar yapıyordu. Tankman fikri Rayleigh'den çıkmış olabilir yani.

Diyorum ya franky beklemedi kaçtı lucciden.Kaçmasa ölürdü.Çünkü lucci son saldırı dışında üstündü.Ama krakerde nami kaçmıyor bile.Çünkü luffy rahatça koruyor güç farkıyla hiç endişelenmiyor bile.
Çünkü Lucci bir boşluk bulur hatta gerekirse bilerek 1-2 darbe alır ama yanında kim varsa gömerdi.

Şu halde hem Nami'yi koruyor hemde dalgasına bakıyor.

Çünkü Lucci bir boşluk bulur hatta gerekirse bilerek 1-2 darbe alır ama yanında kim varsa gömerdi.

Şu halde hem Nami'yi koruyor hemde dalgasına bakıyor.
Bu formdayken luffye zarar vermeyi bırak namiye ulaşamaması balonlukta son nokta zaten.Demek luffy gücünü göstermiş denemeye bile çekiniyor.Yada denese bile şu halde bile tamamen engelleniyor.Hep dedim bu adam bisküvilerin arkasına saklanmayı adet edinmiş.Yoksa darbe sevmem demez.

Aizen

Lastiğin esneklik gücü ile kuma misali uçuracak. Güzelmiş..
Lakin istediğim dövüş ve sonucu göremedim üzgünüm. Yonkou arc ve boss dövüşleri göremiyorum.

Yediği puskevitleri midesinde yuvarlayıp hakiye sarsa sonra da ateşlese çok cool olur aslında.
Ama tankman kullanışlı olmaz o zaman.

Tank man direk Luffy ile alakalı olmayabilir beyler.
Büyük ihtimal Fuusen yaparken aldığı havayı yediği püskevitlerle yaptı ve bunu Gear 4'e uyguladı. Hava alarak yaptığı Fuusende genelde darbe alınca hava kaçırıp eski formuna geri dönüyordu fakat yiyecek ile içindeki hacmi çoğaltınca bu dejavantaj ortadan kalkmış olabilir.

Luffy'nin askerleri Naminin sayesinde yemesini Luffy'nin ezikliği olarak vurgulayan arkadaşları bende anlamıyorum.
Olay Cracker vs. Luffy değil olay Luffy'nin Sanjiyi kurtarması ve kurtarması içinde o lanet ormandan çıkması lazım.
Crackerin onu orada oyaladığı besbelli. Eğer gerçek bir vs olsaydı 2 ay öncede dediğim gibi Luffy Crocodile nasıl kendi kanının verdiği ıslaklık ile yendiyse püskevitin'de hakkından buna benzer bir şekilde gelirdi.

Belki de Luffy'nin burada Crackere yol vermesinin sebebi ileride daha zorlu bir düşman çıkacağı için olabilir.
İşte o zaman gerçek bir vs. görebiliriz.

Teach ve tayfasının ölmeye yüz tutmuş Wb'ye topluca saldırması ve forumun çoğunluğunun Karasakalı gerçek korsan böyle olur diye takdir etmesi ve şu spoilere gelen yorumlar epey üzücü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık