Başladı mı Zoro vs Kıraker @Daredewill anket istiyoruz.
Kılıç yetenekleri ile de kesebilir. Anlamadın gitti arkadaş. Zoro dediki hakin yüksekse kesemem. Çünkü gördüğü en sert madde o zaman o olacak. O kokanın nefesini duydumu da keser. Anladın? Bak geçen mangada craker luffye zarar veremezken bu sefer kesiyor. Ben o zaman dedimki hakisi daha sert olduğu halde neden kesemedi? Çünkü kullandığı teknik yeterli değildi. Bugün ise daha güçlü bir teknikle kolunu kesiyor adam. Aynı şekilde zoro da ejderhayı sadece şişisonson ile kesebildi. Yani hakisi daha yüksek olsa bile kılıç tekniği yetersizse kesemeyebilir. Hakisi düşükse de daha yüksek kılıç tekniği ile bunu kapatabilir. Bunu yıllardır söylüyorum hala diretiyorsunuz. Luffnin haki kullanmadan yılan kardeşleri dövmesi var diyorum. O kılıç dövüşü değil demiştin. Bugünkü manga benim haklılığımı garantiler.Zoro fanlarıda ne garip, sanki Zoro ile Cracker'in Haki'leri birmiş gibi Cracker Luffy'yi kesince horraaa Zoro'da keser moduna giriyorlar, size ne oluyor ayıptır sorması ? Zoro halen doğru düzgün Haki seviyesi gösteren bir şey yapamadı, Cracker dediğimiz adamın Haki'si Doflamingo'dan üstün konumda, Zoro'nun Doflamingo ve Luffy ayarı Haki'si olduğunu bile zannetmiyorum ki siz kalkıp Cracker ile bir görüyorsunuz Zoro'nun Haki'sini sırf kılıç tutuyor diye Cracker ile bir görmek ne oluyor anlam veremedim, bu Mihawk ile Shanks eşit demek gibi bir şey, Shanks'ın Haki seviyesi nerede Mihawk'ın ki nerede kim bilir.
Karker geleçek ama cay patisine luffy'nin sirtında bayılmış bir halde.Kraker tayfaya gelir mi acaba ?
Sonucu belli olan konulara gerek yokBaşladı mı Zoro vs Kıraker @Daredewill anket istiyoruz.
Cracker yerden kalkamaz diyenlere;
Luffy daha yonkou adamlarına yürüyemeyecekse, bu Ray niye 1.5 senede tamamdır deyip,bırakıp gitti. Kraker'e öyle bir imaj çizdiler ki sanırsın Fuji'den falan çok güçlü. Jack çıktı, gömüldü ama Kraker yüceltiliyor.Mesele Luffy değil yeğen. Mesele Doffy'nin prestijini kurtarmak
Zoro'ya karşı tüm kin ve öfkelerini mi yazsınlar, ne istiyorsun?Başladı mı Zoro vs Kıraker @Daredewill anket istiyoruz.
Hakisiz kesmedi ise neden kılıcı haki kaplı değil? Law koka yapabilen birisi. Açıklaman yok bu 1.Smoker demiş. Kimin dediği önemli değil, sonuçta denmiş.
http://www.mangareader.net/one-piece/661/19
Law Vergo'yu hakisiz kesmedi, hakisiz kesmesi imkansızdı zaten. Hakisiz kesebilecek olsa Dof'u da iplerini de keserdi. Law'un meyvesi keskinlikle alakalı değil nihayetinde.
Vergo'yu kesmeden önce Dof'un "onun hakisiyle boy ölçüşemezsin" demesi de haki ile kesildiğinin işareti.
Saldırı gücü farklı haki üstünlüğü farklı yerlerde daha çok etkili. Meyve tabanlı saldırı ve savunmalara yönelik haki daha etkilidir. Meyve söz konusu olunca hakisi üstün olan üstün gelir istisnalar dışında. Fiziksel dövüşlerde bu değişkenlik gösterebilir. Mesela hakin ne kadar güçlü olursa olsun çok kuvvetli bir darbeden etkilenebilirsin. Ama karşındakinin hakisi senden üstünse meyve gücünle ona etki etmen çok zordur.
O çok büyük konuştu geçen hafta. Kendi düşen ağlamaz, ne diyelim.
Şu daha güzel.
"G4'ün gücünü kavrayamayan" kısmı favorim