Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karolla

Zoro fanlarıda ne garip, sanki Zoro ile Cracker'in Haki'leri birmiş gibi Cracker Luffy'yi kesince horraaa Zoro'da keser moduna giriyorlar, size ne oluyor ayıptır sorması ? Zoro halen doğru düzgün Haki seviyesi gösteren bir şey yapamadı, Cracker dediğimiz adamın Haki'si Doflamingo'dan üstün konumda, Zoro'nun Doflamingo ve Luffy ayarı Haki'si olduğunu bile zannetmiyorum ki siz kalkıp Cracker ile bir görüyorsunuz Zoro'nun Haki'sini sırf kılıç tutuyor diye Cracker ile bir görmek ne oluyor anlam veremedim, bu Mihawk ile Shanks eşit demek gibi bir şey, Shanks'ın Haki seviyesi nerede Mihawk'ın ki nerede kim bilir.
Kılıç yetenekleri ile de kesebilir. Anlamadın gitti arkadaş. Zoro dediki hakin yüksekse kesemem. Çünkü gördüğü en sert madde o zaman o olacak. O kokanın nefesini duydumu da keser. Anladın? Bak geçen mangada craker luffye zarar veremezken bu sefer kesiyor. Ben o zaman dedimki hakisi daha sert olduğu halde neden kesemedi? Çünkü kullandığı teknik yeterli değildi. Bugün ise daha güçlü bir teknikle kolunu kesiyor adam. Aynı şekilde zoro da ejderhayı sadece şişisonson ile kesebildi. Yani hakisi daha yüksek olsa bile kılıç tekniği yetersizse kesemeyebilir. Hakisi düşükse de daha yüksek kılıç tekniği ile bunu kapatabilir. Bunu yıllardır söylüyorum hala diretiyorsunuz. Luffnin haki kullanmadan yılan kardeşleri dövmesi var diyorum. O kılıç dövüşü değil demiştin. Bugünkü manga benim haklılığımı garantiler.

Düşük haki + yüksek teknik zarar verebilir: Bugünkü mangada gördük. Luffy vs belamyide gördük.

Yüksek haki + düşük teknik zarar veremeyebilir: Geçen mangada gördük.

Yüksek teknik + 0 haki zarar verebilir: luffy vs yılan kardeşler

Yani tekniğin fiziksel dövüş tekniği veya kılıç tekniği olması önemli değil. Her halikarde kesilebilir. Zoro pikaya teee manganın başındaki teknikle dalıyor. Bu tekniği kullanmayalı yıllar oldu be :) En zayıf teknik + yüksek haki ile daldı. Pikaya da dediki hakin yüksekse kesemem. Zira tekniği düşük. Bu kadar basit.
 
Kılıç ustaları ya da alet kullanan herhangi biri zaten avantajlı değil mi düz yumruk tekme ile dövüşenlere?
Mesele Luffy değil yeğen. Mesele Doffy'nin prestijini kurtarmak :)
Luffy daha yonkou adamlarına yürüyemeyecekse, bu Ray niye 1.5 senede tamamdır deyip,bırakıp gitti. Kraker'e öyle bir imaj çizdiler ki sanırsın Fuji'den falan çok güçlü. Jack çıktı, gömüldü ama Kraker yüceltiliyor.
Başladı mı Zoro vs Kıraker @Daredewill anket istiyoruz. :D
Zoro'ya karşı tüm kin ve öfkelerini mi yazsınlar, ne istiyorsun?:D

İstersen Fuji ve Mihawk ile açayım, daha doğru bir eşleşme olur.
 
Smoker demiş. Kimin dediği önemli değil, sonuçta denmiş.

http://www.mangareader.net/one-piece/661/19


Law Vergo'yu hakisiz kesmedi, hakisiz kesmesi imkansızdı zaten. Hakisiz kesebilecek olsa Dof'u da iplerini de keserdi. Law'un meyvesi keskinlikle alakalı değil nihayetinde.
Vergo'yu kesmeden önce Dof'un "onun hakisiyle boy ölçüşemezsin" demesi de haki ile kesildiğinin işareti.

Saldırı gücü farklı haki üstünlüğü farklı yerlerde daha çok etkili. Meyve tabanlı saldırı ve savunmalara yönelik haki daha etkilidir. Meyve söz konusu olunca hakisi üstün olan üstün gelir istisnalar dışında. Fiziksel dövüşlerde bu değişkenlik gösterebilir. Mesela hakin ne kadar güçlü olursa olsun çok kuvvetli bir darbeden etkilenebilirsin. Ama karşındakinin hakisi senden üstünse meyve gücünle ona etki etmen çok zordur.
Hakisiz kesmedi ise neden kılıcı haki kaplı değil? Law koka yapabilen birisi. Açıklaman yok bu 1.

İki, Dof da iplere koka yapabiliyor ama Law'a karşı yapmadı. Buna da aciklaman yok.

Uc, zaten Law'un keşiş gücünün kılıçtan gelmediği ortada iken, kılıca yüklenen hakinin nasıl rooma etki edeceğine dair bir açıklaman yok. Düz mantıkla haki ile magmanin da yakıcılığı artar o zaman? Zoro yükler kılıcina keser çünkü onun kesis gücü kılıcından geliyor. Law icin ise kılıc bir arac. Keşiş gücünü sağlayan şey o değil.

Ayrıca Vergo dediğin adam koka konusunda çok iyi ki koka da sertlestirme demek. Onun hakisini asmak demek sertliğini asmak demek. Video oyunu değil ki bu hakisi yuksek olan döver olsun. O hakinin etkisine bak, etkisi sertleştirmek. Normal Vergo'dan farkı daha sert olması yani.

Özetle sen olmayan hakiden haki cikarmissin, hakinin keşiş gücünü artirmayacagi meyveden artıran meyve cikarmissin hacı.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık