Bak dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Sen benim yazdıklarımı okuyor musun.Saptırmıyorum. Bu adamlar korsan. Teach her şeyin farkında. Burgess'in gücüne güvenmiş işte. Dof'un mekanında olmasına rağmen. Teach az düşünüyorsa zaten o meyveyi sandığı gibi öyle arenada kazanmasıyla felan alamayacağını biliyordur. Yani bildiğin gücüne güvenmiş işte. Hadi Dof olayında haklısın diyelim. Eee biz görmedik mi Luffy'nin orada olduğunu bildiği halde Teach'in Luffy'e bu Ace'in tayfama katılması gibi bir şey olacak. Adamım Burgess orda ve o meyveyi alacak? Luffy'nin de orada neden olduğunu az çok biliyordur. Luffy'e rağmen alacağını düşünüyordu. Peki Burgess Luffy'i yenebilir mi sence?
Ben sana zaten Dof'tan güçlü olması için kıstas alınamayacak şeyi örnekleriyle açıkladım. O yüzden Burgess'ı felan girdim. Onlar birer örnekti. Cracker Dof'tan güçlü çıkacak olsa bile bu Big Mom'ın düşündüğü ile doğrudan alakalı bir şey değil, onu demek istiyorum. Her Kaptan adamına güvenir. Luffy de bugün Big Mom'ın elindeki Sanji için ona bir şey olmaz felan diyebiliyor.
Baştan yazayım:
Momun kıstasını direk bu doğrudur diye almıyorum onun bakış açısını kullanıyorum çünkü elimizdeki bilgiler kısıtlı ve momun bakış açısı bana bir fikir veriyor şimdilik varsa senin kullanabileceğin momunkisinden daha etkili bir argüman elinde evallah diyeyim ama şu aşamada elimizdeki en oturaklı argümanlardan biri bence
İkincisi burgess olayında adamına güvenmesi tabiki belli bir seviye gücüne güvenmesi ki gayet normal ama asıl güvendiği nokta meyveyi alacağına inanması ayrıca luffye ne diyecek adamım sana kaybedecek mi diyecek dediğim gibi olaya yanlış açıdan bakıyorsun.