Kucumseyin tabi arkasinda mangaka yok bu adamin alayina tek gidiyor reyiz.
Siz bir de Kid i hayallerine gulunmusken gorun :/
Görmezler kardeşim, görseler de görmezlikten gelirler. Kaido'dan bir iki fırça yedi diye usopp seviyesine indirdiler resmen adamı.Kucumseyin tabi arkasinda mangaka yok bu adamin alayina tek gidiyor reyiz.
Önemsiz bir mesele görüp görmemesi. Ben o kadarına takmam Mesela çok söylendi daha önce bir kişi Zoro'ya demiyor ki gözüne ne oldu yeşil diye, bunlar daha önemli es geçilmiş şeyler yoksa görüp görmeme önemsiz.Oda o kareyi çizmeseydi de bu sefer "Salak Oda Nami'nin G4'u ilk kez gördüğünü unuttu galiba hiç değinmemiş xD" denirdi. Bu okuyucularla da uğraşılmaz ha Allah mangakalara sabır versin
Adami sanjiden bile beter duruma dusurdu yav biz alistiydik sanjiye ama Kid agir oldu beGörmezler kardeşim, görseler de görmezlikten gelirler. Kaido'dan bir iki fırça yedi diye usopp seviyesine indirdiler resmen adamı.
Dönüşü muhteşem olacak reyizin.
Luffy yine ogul toplar burdan bence belki tanıdıkta gelir yardıma ama şuan ogulları yetersiz gibi sanki.Bence çok düşük ihtimal. Shanksın, Raylinin falan çıkma olasılığı daha yüksek :/ Dragon falan çıkarsa red weddinge döner orası. Daha uysal biri lazım. Luffynin gölgede kalmaması da gerek bir yandan.
Ryokugyu çıkabilir belki. Ama bir denizcinin orda ne işi var sorunsalı biraz engelliyor.Luffy yine ogul toplar burdan bence belki tanıdıkta gelir yardıma ama şuan ogulları yetersiz gibi sanki.
Haricen bu arcta Ryokugyuyu bekliyorum ben gormedik daha adamı.
Ben o kadar abartılı şeyler gerekeceğini düşünmüyorum düşmesi için Bakalım artık.Önemsiz bir mesele görüp görmemesi. Ben o kadarına takmam Mesela çok söylendi daha önce bir kişi Zoro'ya demiyor ki gözüne ne oldu yeşil diye, bunlar daha önemli es geçilmiş şeyler yoksa görüp görmeme önemsiz.
Luffy direticek ben dövüşeceğim, bırakın beni kk olacağım diye ama Nami ve diğerleri arayı yapacak ya da kaçılmasını sağlayacak bu arc. Benim düşüncem bu yönde. Linlin imkanı yok düşmez şu gidişat ile.
Ancak Marcolar gelir, Luffy'nin tümenler olaya girer, minkler savaşa katılır, tayfa bütünleşir, birkaç nova Luffy ile birlikte savaşır ve Linlin'in halkı ayaklanırsa ve de 50 kişi Linlin'e dalarsa derim ki bir düşme olabilir belki bir ihtimal
Çok fena şeyler çıkacak Kid'den merak etme. Oda şimdi eziyor ama Kid vakti gelince en tepeye çıkacak 2-3 korsandan biri.Yani coby'nin nasıl amiral olacağı, luffy'nin kk olacağı belliyse, kid de çağının en zirve adamlarından olacak.Adami sanjiden bile beter duruma dusurdu yav biz alistiydik sanjiye ama Kid agir oldu be
Eger oda kamili su adami kullerinden dogurtmazsa yaziklar olsun ona.Coby denen sumuklu amiral olacak yav