Karasakal'ı duydurabilecek güçler arasında, yonkoulardan sonra bi ihtimal de olsa Anka Marco ile birlikte beyazsakal korsanları gösterildi.. Tamam daha sonra bu savasın yapıldığı ve Marco'nun kaybettiği ortaya çıktı ama Yonkou'lardan sonra Marco'nun işaret edilmesi, Marco'nun Shin Sekai'de ciddi bir güç olduğunu gösteriyor.
Diyelim ki Doflamingo da onun kadar güçlü, Neden Karasakal'ı durdurabilecekler arasında o da yok? Yeterince müttefiği olmadığından mı? Yoksa yeterince güçlü değil mi?
Diyeceğim şu ki, Marco bana göre ciddi bir Güç ve Shin Sekai'de yonkoular'dan sonra o gelir.. Doflamingo felan ona denk olamaz..
Dof'u niye saysın ki ? Dof'un ne alıp veremedi olucak Teach'le.Marco ve kalanların intikam alabilme ihtimalini düşündükleri için saydı belki de ? Ya da oluşumuyla daha güçlü olduklarını düşündükleri için saydılar ? Yani bunlar eski yonko tayfası nitelikli adamlara sahip.Belki durdurabilirler Teach'i diye düşündüler.Bu durumda da zaten Marco>Dof değil geriye kalan wb tayfası>Dof tayfası sonucu çıkar.
Sen laftan yürüyosun ben sana gördüğümü söylüyorum.Gördüğümüz kadarıyla da öyle Marco ve Dof arasında seviye farkı yok.
Bu tarz şeylerden güç çıkarımi yapmak cok yanlış bence. Sonuçta 2 yil önceki ezik luffy nin indirdigi croc gelip mihawk la doffyle vs atiyor. Boşuna elinizi yormayin. Odanin kafasina ne eserse o. Marinefordda wb gilin yenilmesi gerekiyodu o yüzden marco yu ezik cizdi. Simdi marco eger meyveyi kaybetmediyse amiral seviyesi olarak karsimiza çıkacak. Bu bence cok bariz.
Marco'nun durumu aynı değil.Oda Croco'da pişman oldu bence.Anladı shinsekai görmüş,Wb'yi tatmış,o kadar yıllık korsanı nasıl olurda o zaman ki Luffy'e yendirttim diye.O yüzden Mf'de biraz toplamaya çalıştı.2 yıl sonra da daha güçlü şekilde döneceği bariz.Ama dediğim gibi Marco'da öyle bir durum yok.
Mf'de Marco'yu ezik çizdiğini düşünmüyorum ben.Gayette güçlü,yonko sağ koluna yakışır bir adamdı.Amirali alamazdı ama onu bir süre tutabilecek kadar güçlü bir adamdı.
Marco meyveyi kaybetmediyse amiral seviyesinde dönüş yapıcağını düşünmüyorum.Eyvallah ben de severim,güçlü adamdır ama Marco'nun serideki misyonu pek kalmadı gibi.Artık Luffy'i abi edasıyla izleyecek gibi geliyor bana.Hadi diyelim meyveyi kaybetmediyse amiral ayarı olucak seviye de dönücek Marco. O zaman yine bana ters bir durum yok ki.Ben ilerdeki Marco'yu tartışmıyorum şu an Mf'de gördüğümüz gücü tartışıyorum.Mf Marco'nun da Dof'a üstünlüğünü göremiyorum.Aynı kulvardalar.