@Dragon mesajın arada kaynamış şimdi gördüm.
aynı saldırıyı yese dofa ne olurdu ?
O zaman Dof ve Marco aynı anda Kizaru'ya net bir saldırı yapsın hangisi daha fazla hasar verirdi diye soralım ?
yoksa saldırılarının güclü oldugunu sadece iddaa edersiniz. malum doflamingoyu akainu, aokiji veya kizaruyla savasırken görmedik. yani belkide dofun saldırısını iplemiyecekler bile
O üçlü karşısında görmesekte Luffy karşısında gördük.Tam kapasite dövüşünü gördük.Gördüğüm kadarıyla da Marco'dan daha güçlü saldırı olarak.
o yüzden su marco sadece pence atıyoru gecin.
Neden geçelim ? Öyle değil mi pençe ve tekme atıyor.Garp nasıl gördüğümüz kadarıyla yumruk atıyorsa Marco'da onun tekme ve pençe atan hali.Fakat hasar verme olarak çok daha düşük seviyeli hali.
ben amirale vurdumu ucurmasına bakarım. ha ucurmak o kadar önemli degil diyorsanız, kütle hesabı yapıcaz. luffynin g4le dofa sehir turu attırmasıda önemsiz olucak.
Uçurmak bir şey ifade etmiyor.Ben Dof'a şehir turu attırıyor derken o kısmı referans almadım.Sen Luffy Dof'u tek vuruşta yamulttu dedin ben de hayır 1 saat dayak atıp anca öyle yamulttu dedim.Ki adam yine ayağa kalkabildi.Dof'un da dayanıklılığı gayet iyi.
seride bir denizci amiraline normal bir tekme atıpta, fırlatıp ucuran hemde iki tanesine kac kişi var ? akainunun karsısında en az 2 kere durup, yasıyan kac kişi var ?
Dediğim gibi önemli olan uçurmak değil.Sen adama tekmeyi atıp adam 2 dk sonra eli cebinde dolanıyorsa,adam akıllı hasar verememişsen önemi yok.
dofa arc ayrılması hiç bir seyi degiştirmez. sonucta enel ve crocodileda ayrıldı
Yalnız sen önceki mesajında ''...serideki ağırlığa vs. ...bakarsak bence Marco ve Beckman'la Dof'u aynı seviyede görmeyin'' dediğin için ben ona ithafen eğer ona bakıcaksak Dof seride şu an daha ağır bastı dedim.