Bu adamlarin da pek laf dinlediğini sanmıyorum. Zaten olay laf dinlemek değil, Kaido geri çekil dese cekilir. Sıkıntı sen benim kim oldugumu sanıyorsun kafası. Yani o derece ucuk özgüvenle sahip. Oradan dof'u alabileceğini sanıyor. Dof bize kalsa amiralin elinde kalır ama atar yapiyor. Croco desen öyle. Jack desen öyle. Luffy desen öyle. O acidan buna şaşırmamak lazim. Asıl şaşırtacak olan adamin aman dikkatli olayım demesi olurdu bana kalirsa. Çünkü gelen amiral olsa dahi sıfatının o şekile olacağını dusunuyorum. Bırak Luffy'i.Jack'in laftan anlamayan biri olduğu aç
Law diyor ki; İkimiz güçlerimizi birleştirsek bile, Kaido'yu yenme ihtimalimiz %30.
Komple ikisi Kaido'ya girse bile kazanma ihtimalleri düşük iken, Luffy'nin bunu tek başına yapabileceğini iddia ediyorsun sanırım.
Şikayet ettiğim şeyi neden attın. Bu hangi soruma yanıt olduSana gelsin o zaman;
Kopekti sanki.Luffyin en son güçlü birine benziyorsun dediği kişi Amiral çıkmamış mıydı
Law luffy'nin ne kadar güçlü olduğnu bilmiyodu hala da luffy'ninJack'in laftan anlamayan biri olduğu aç
Law diyor ki; İkimiz güçlerimizi birleştirsek bile, Kaido'yu yenme ihtimalimiz %30.
Komple ikisi Kaido'ya girse bile kazanma ihtimalleri düşük iken, Luffy'nin bunu tek başına yapabileceğini iddia ediyorsun sanırım.