Çok uzuv hız mı demek oluyor? :/Bacaklarını da çoğaltıyor. Örümcek gibi hızlanabilir.
Çok uzuv hız mı demek oluyor? :/Bacaklarını da çoğaltıyor. Örümcek gibi hızlanabilir.
Luffy nasıl durdurmuş kesişi gördün di mi? Sesin çıkmadı da merak ettim.Crakerin meyvesi olsa ne yazar. Zoro onu ruhuyla yapıyor
Ashura ile 1000 kol yapsa, tek atak da 1000 kere kesse vuhuu.
Kıyasıya bir müçadele olur ama luffy kaybederse gittsin süt sağsın.Doflamingo'yu yendiğini bildiği halde adamın yüz ifadesi değişmedi. Luffy'nin güçlü dediği adam güçlüdür. Yine Luffy kendi ağzı ile her şeyini ortaya koyması gerektiğini söylüyor. Normal şartlar altında Luffy, Cracker'ı yenemez. İman power gelirse başka tabii.
Adam savunmasız birini kesmeye yetecek kadar kılıç savurdu. Koka bile kaplamadı. Luff ise koka kaplı tekme atarak durdurdu. Denk saldırılar değillerdi. Luffynin son sahnede uçması hakkındaki yorumunu alalım.Luffy nasıl durdurmuş kesişi gördün di mi? Sesin çıkmadı da merak ettim.
G2 bile açmamış.Adam savunmasız birini kesmeye yetecek kadar kılıç savurdu. Koka bile kaplamadı. Luff ise koka kaplı tekme atarak durdurdu. Denk saldırılar değillerdi. Luffynin son sahnede uçması hakkındaki yorumunu alalım.
Jack'in laftan anlamayan biri olduğu açIki amiral olduğunu duyduğunda da Jack'in fikri değişmedi. Bu seride herkes özgüven patlaması yaşıyor.
Law diyor ki; İkimiz güçlerimizi birleştirsek bile, Kaido'yu yenme ihtimalimiz %30.Kıyasıya bir müçadele olur ama luffy kaybederse gittsin süt sağsın.
serinin sonu yaklaşıyo sırada kaido var o yüzden kaybediceğni sanmıyorum.